Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Περιμένει τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο Παναθηναϊκός!!

Πρόστιμο… ρουτίνας χαρακτήρισαν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτό που επιβλήθηκε στον ΟΦΗ, αφού –όπως τονίζουν- διαιτητής και παρατηρητές δεν ανέφεραν καν τον τραυματισμό του Καπίνο.

Περιμένει τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο Παναθηναϊκός!
Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον ΟΦΗ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, σχολίαζαν πως τέτοια ποσά οι «πράσινοι» καλούνται να καταβάλουν σχεδόν κάθε βδομάδα για συνθήματα των δικών τους φιλάθλων, αλλά δεν θα περίμεναν και κάτι διαφορετικό, αφού τόσο ο διαιτητής όσο και ο παρατηρητής του αγώνα δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στον τραυματισμό του Καπίνο από… ιπτάμενο αντικείμενο.

Ένα γεγονός, δηλαδή, που είδαν όλοι χάρη στην τηλεοπτική μετάδοση, ενώ σχολίαζαν πως επιπλέον υπήρξε και επίθεση στον διαιτητή στο ημίχρονο, κάτι που επίσης δεν αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Κύκλοι της «πράσινης» ΠΑΕ αναρωτιούνται πώς θα αντιδράσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και μάλιστα ξεκαθαρίζουν ότι περιμένουν από αυτόν να δείξει ευαισθησία ανάλογη με εκείνη που έχει απέναντι σε δημοσιεύματα για γεγονότα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

«Εκτός κι αν οι ευαισθησίες του περιορίζονται και εξαντλούνται στη δική μας ομάδα…», καταλήγουν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: