Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Καθυστερεί του Πέτριτς!!

Παράταση θα υπάρξει στο ντεμπούτο του Πέτριτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως αποφασίστηκε, ύστερα από συνομιλία του με τον Γιάννη Αναστασίου. Πότε αναμένεται να παίξει ο 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Καθυστερεί του Πέτριτς
Παρότι, μέχρι πρόσφατα θεωρούταν –σχεδόν- σίγουρο ότι το πρώτο παιχνίδι του Μλάντεν Πέτριτς με τον Παναθηναϊκό θα ήταν αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (9/2, 19:30) τελικά δεν θα συμβεί αυτό.

Ο Κροάτης επιθετικός συνομίλησε στη χθεσινή προπόνηση με τον Γιάννη Αναστασίου και ενώ ιατρικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, επειδή είναι πίσω ακόμα από πλευράς φυσικής κατάστασης, αποφασίστηκε ότι δεν πρέπει να παίξει ακόμα.

Ίσως ταξιδέψει στον Βόλο για να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος στις 12/2, στον επαναληπτικό του 4-0 της Λεωφόρου. Θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει μέρος στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στις 16 Φεβρουαρίου.

Τότε θα ξαναπαίξουν όπως φαίνεται οι τραυματίες Μέντες, Μπαϊράμι και Πράνιτς. Ο πρώτος κάνει συνεχίζει τη θεραπεία, ο δεύτερος έχει ακόμη ενοχλήσεις στη μέση και για τον τελευταίο υπάρχει φόβος ότι μπορεί να πάθει υποτροπή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: