Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ελεύθερος, αλλά σοκαρισμένος ο Πανόπουλος!!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης παρέσυρε και σκότωσε δύο πεζούς στην Εγνατία με το αυτοκίνητό του κοντά στα διόδια Ιάσμου.

Ελεύθερος, αλλά σοκαρισμένος ο Πανόπουλος
Ένας κάτοικος Ξάνθης και ένας κάτοικος Κομοτηνής 33 και 47 ετών αντίστοιχα, ήταν τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ύψος του Κοπτερού, κοντά στα διόδια Ιάσμου, της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Κομοτηνής-Ξάνθης και στο οποίο ενεπλάκη ο ίδιος ο Χρήστος Πανόπουλος.

Τα πτώματα των δύο πεζών, διαμελίστηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση, ενώ όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα δεν έχει φώτα και τα δύο θύματα δεν ήταν ορατά από τον οδηγό. Από την Αστυνομία διαψεύδεται ότι οι δύο νεκροί είχαν εμπλακεί σε οποιαδήποτε κλοπή, όπως κυκλοφόρησε ως φημολογία.

Ο ιδιοκτήτης της Skoda νοσηλεύθηκε προληπτικά στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης με ελαφρά τραύματα ενώ αφέθηκε ελεύθερος, όπως προβλέπεται για τις περιπτώσεις των ανθρωποκτονιών εξ αμελείας. Ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το συμβάν, όπως μαρτυρούν όσοι τον είδαν. Τέλος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης της Skoda κινείτο από την Αλεξανδρούπολη προς την Ξάνθη.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: