Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Μπάχαλο» με Τσάβες!!

Ο Κρίστιαν Τσάβες δεν γυρίζει πίσω, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν δέχεται την προσφορά της Κίλμες και ο παίκτης προπονείται μόνος του στην Αργεντινή μέχρι νεωτέρας! Η Κίλμες έδινε ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ προκειμένου να πάρει τον παίκτη όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητούσε αρκετά παραπάνω. Η διαφορά των δύο πλευρών παραμένει στα 200.000 ευρώ με τον παίκτη να μην επιθυμεί να επιστρέψει καθώς θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του, η οποία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.
Έτσι ο Κριστιάν Τσάβες αν και έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ προπονείται μόνος του στην Αργεντινή. Ο παίκτης πρόλαβε να φωτογραφηθεί με την φανέλα της Κίλμες όμως έμεινε με την... φωτογραφία και την... χαρά. Οι Γιαννιώτες εάν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.
Η Κίλμες πάντως με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αργεντινή περιμένει μία νέα επαφή με τον ΠΑΣ μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Εάν δεν αλλάξει... τακτική στην προσφορά της όμως δεν πρόκειται να πάρει τον ποδοσφαιριστή που θα μείνει σε... καραντίνα τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: