Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Χάλασε» του Μαρσελίνιο!!

Εγκαταλείπει –προς το παρόν- το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Μαρσελίνιο ο Αστέρας Τρίπολης. Διατεθειμένος να πληρώσει την… Ξάνθη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ήταν ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

«Χάλασε» του Μαρσελίνιο
Αρνητική τροπή πήρε η περίπτωση απόκτησης του Μαρσελίνιο από τον Αστέρας Τρίπολης. Από την αρχή η κατάσταση ήταν «μπερδεμένη», διότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει παίξει σε δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και σε τρίτη. Οι Αρκάδες εξέταζαν το ενδεχόμενο να τον «κλείσουν» από τώρα αν και δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τελικά, το θέμα «πάγωσε» για τον Αστέρα, καθώς έμπλεξε και άλλο, διότι θα πρέπει να πληρωθεί και ειδική ρήτρα στην Ξάνθη, από την οποία τον απέκτησε η Μπανίγιας το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας «Sportday» ο 26χρονος ποδοσφαιριστής απογοητεύθηκε με την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς είχε συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με συνολικές απολαβές 230.000 ευρώ. Μάλιστα, ήταν διατεθειμένος να καταβάλει ο ίδιος τη ρήτρα στην πρώην ομάδα του.

Οι «κυανοκίτρινοι» ίσως επανέλθουν για τον Μαρσελίνιο μετά το τέλος της σεζόν, ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση φορ και δεν θεωρείται απίθανό να κάνουν ολοκληρώσουν μια μεταγραφή λίγο πριν τη σχετική προθεσμία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: