Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Μέσι έχει χάσει το πάθος του για ποδόσφαιρο»

Μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αλλά ο Λιονέλ Μέσι έχει αλλάξει από ότι παλιότερα, σύμφωνα με τον Άνχελ Κάπα.

«Ο Μέσι έχει χάσει το πάθος του για ποδόσφαιρο»
Προβληματισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Άνχελ Κάπα, με το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει χάσει το πάθος που είχε στην αρχή της καριέρας του.

«Για να παίξεις ποδόσφαιρο χρειάζεσαι απεριόριστο πάθος, αλλά και αυτήν την ενέργεια που έρχεται από την αγάπη που έχεις για το παιχνίδι», τόνισε Κάπα και πρόσθεσε:

«Την Τετάρτη, με την Σοσιεδάδ, συμμετείχε στο παιχνίδι λίγο περισσότερο, αλλά στο παιχνίδι με την Βαλένθια δεν μπορούσα να καταλάβω πώς ένας παίκτης θα μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο τόσο αμερόληπτα».

Ο 67χρονος Αργεντινός συμπλήρωσε: «Και ειδικά εκείνος, γιατί αν κοιτάξουμε ένα παιχνίδι του πριν από τρία, τέσσερα χρόνια, υπήρχε η τρέλα και το πάθος για το παιχνίδι» και κατέληξε:

«Αυτή η αγάπη του παιχνιδιού, το πάθος που τον κάνει να πάει και να αναζητήσει την μπάλα στα αριστερά, στα δεξιά, στο κέντρο, να πάρει παίκτες πάνω του... Βλέπω ότι ο Μέσι τα έχει χάσει αυτά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: