Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Φεύγει απ’ τη Γιουνάιτεντ ο Βίντιτς!!

Την αποχώρησή του απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από οκτώ χρόνια ανακοίνωσε ο Νεμάνια Βίντιτς που το καλοκαίρι φεύγει οριστικά από την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ.

Φεύγει απ’ τη Γιουνάιτεντ ο Βίντιτς!
Τίτλοι τέλους μπαίνουν στη σχέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Νεμάνια Βίντιτς το καλοκαίρι!

Ο 32χρονος στόπερ ανακοίνωσε πως φεύγει οριστικά από τους «κόκκινους διαβόλους» στο τέλος της σεζόν –όταν κι εκπνέει το συμβόλαιό του- ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας του στα αγγλικά γήπεδα με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Από το 2006, όταν και πήρε μεταγραφή στους «κόκκινους διαβόλους», πανηγύρισε 15 συνολικά τίτλους εκ των οποίων 5 πρωταθλήματα και φυσικά ένα Τσάμπιονς Λιγκ, το 2008 στον τελικό με την Τσέλσι.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με την Ίντερ από το προσεχές καλοκαίρι, ενώ απ' τη δήλωση που έκανε αξίζει να σημειωθεί το ότι δεν σκέφτηκε να συνεχίσει στο Νησί με φανέλα άλλης ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου και πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια εδώ. Η περίοδος αυτή στη Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα η καλύτερη της καριέρας μου. Ποτέ δεν δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα κατακτήσω 15 τρόπαια, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμνήσεις που θα της κουβαλώ για πάντα. Παρόλ’ αυτά αποφάσισα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στο τέλος της σεζόν. Θέλω μια νέα πρόκληση και να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα τα προσεχή χρόνια.

«Δεν σκέφτομαι καν να μείνω στην Αγγλία, αφού η μόνη ομάδα για την οποία ήθελα να αγωνίζομαι εδώ είναι η Γιουνάιτεντ. Ήμουν τυχερός που αποτελούσα μέρος της εδώ και οκτώ χρόνια. Έχω κάποιες επιλογές για το μέλλον και θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Για την ώρα παραμένω συγκεντρωμένος στη Γιουνάιτεντ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και για την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ελπίζω αυτή η δήλωσή μου να σταματήσει τις φήμες για το μέλλον μου».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: