Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Μάντζιος: «Πάντα υπάρχει κίνητρο για κάτι παραπάνω»

Παρόλο που θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πανθρακικού δεν είναι έτοιμη για Ευρώπη, ο Άκης Μάντζιος θέλησε να κάνει σαφές πως το κίνητρο για κάτι παραπάνω είναι στο DNA του συλλόγου.

Μάντζιος: «Πάντα υπάρχει κίνητρο για κάτι παραπάνω»
Για πολλούς, είναι ο προπονητής-αποκάλυψη της φετινής περιόδου, καθώς η ομάδα που κοουτσάρει πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, για τα δεδομένα της, εβρισκόμενη στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος για τον Άκη Μάντζιο και την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο σύλλογο του Πανθρακικού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη για το «κεφάλαιο» Ευρώπη, δεν παρέλειψε να πει ότι το κίνητρο για ολοένα και περισσότερες επιτυχίες είναι μπολιασμένο τόσο σε εκείνον, όσο και στις φιλοδοξίες των παικτών του.

Παράλληλα, μίλησε για το θέμα του υποβιβασμού και πόσοι ακριβώς βαθμοί θα είναι αρκετοί προκειμένου να σωθεί μια ομάδα, αλλά και τον Κάσες, του οποίου ο τραυματισμός δεν επηρέασε την ομάδα όσο πίστευαν στην αρχή.

Αναλυτικά:

Για το στόχο που είχε τεθεί στην αρχή: «Στόχος ήταν η παραμονή και όλοι είχαμε πίστη στην ομάδα ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Για το στόχο που έχουν τώρα: «Πάντα υπάρχει στόχος και κίνητρο για κάτι παραπάνω και έτσι νιώθουν όλοι στην ομάδα. Όταν επιτυγχάνεις έναν, πρέπει να ορίζεις τον επόμενο».

Για το «ταβάνι» του Πανθρακικού: «Η συνέπεια. Να βρισκόμαστε συνέχεια στην Σούπερ Λίγκα. Για Ευρώπη δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι αλλά θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις φέτος, για κάτι μεγαλύτερο τις επόμενες χρονιές».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι στο πλευρό μας, μας βοηθούν, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερο κόσμο».

Για τον τραυματισμό του Κάσες: «Στην αρχή σκεφτόμασταν το πόσο μπορεί να μας επηρεάσει η απουσία του αλλά μετά το ματς με τον Πανιώνιο η απουσία του μπορώ να πω ότι δεν φάνηκε. Το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχαμε κάνει μια μεταγραφή».

Για την τελική ευθεία της σεζόν: «Δεν θέλω να έχουμε τραυματισμούς. Αν δεν έχουμε ατυχίες με τραυματισμούς, όλα θα πάνε μια χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: