Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Αυτοκτονία για τον Απόλλωνα»

d635ac79426a3b1c5193603b8dfffb89_XL
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων 1926 σχετικά με τα όσα έγιναν στην ψηφοφορία για τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό, από και προς της Σούπερ Λιγκ.
Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ζητήθηκε η παραίτηση του κ.Ζαμπέτογλου καθώς δεν εφάρμοσε τα όσα του ζητήθηκαν για την ψηφοφορία, με τον τελευταίο να αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί από την θέση του.
Πλέον την ΠΑΕ Απόλλων 1926 θα εκπροσωπεί στην FOOTBALLLEAGUE, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, αποκλειστικά και μόνο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αυτής κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Προς μεγάλη μας έκπληξη  πληροφορηθήκαμε από τον ηλεκτρονικό τύπο (διάφορα  αθλητικά site) ότι στην ψηφοφορία της 04/02/2014, που έγινε στην Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE),μεταξύ των δεκατριών (13) Π.Α.Ε. που  ψήφισαν υπέρ της διεξαγωγής αγώνα μπαράζ, μεταξύ των  ομάδων  που  θα  τερματίσουν  στην  16η  θέση  της  βαθμολογίας  της  SUPER  LEAGUE  και στην  τρίτη θέση  της  βαθμολογίας  της FOOTBALL LEAGUE, είναι  και  η  Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ  1926.
Σχετικά με το θέμα αυτό με αποκλειστικό και μόνο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και  της  τάξης και  προς ενημέρωση των  φιλάθλων  του  Απόλλωνα, αλλά  και  όλων των φιλάθλων, επισημαίνουμε τα εξής:
1.Η  μόνη εντολή που δόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. και ιδίως από τον Πρόεδρο και  μεγαλομέτοχο  του  Απόλλωνα  κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη προς τον κ. Σταύρο Ζαμπέτογλου, Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. και εκπρόσωπο  αυτής   στην FOOTBALL LEAGUE και στο Διοικητικό  Συμβούλιο ( Δ.Σ. ) αυτής ήταν, όπως στη σχετική ψηφοφορία, ενεργώντας για λογαριασμό της Π.Α.Ε., να ψηφίσει ώστε να τηρηθεί σχετικά  κατά  γράμμα  η προκήρυξη της FOOTBALL LEAGUE. Ειδικότερα, όπως  προβλέπεται  από  την  προκήρυξη, να  ανέλθουν  από την FOOTBALL LEAGUE στην SUPER  LEAGUE    τρεις (3)  ομάδες, ήτοι  αυτές  που  θα  καταλάβουν  τις  τρεις (3) της  βαθμολογίας  της FOOTBALL LEAGUE.
Αυτή ήταν  και  είναι  αποκλειστικά και  μόνο  η βούληση και η θέληση της Π.Α.Ε. σχετικά με το θέμα αυτό και  αυτή  θα  έπρεπε  να  είναι  η  θέση του  Απόλλωνα  στην  σχετική  ψηφοφορία, ενώ αυτή αποσκοπεί στην κατοχύρωση και  διασφάλιση των  συμφερόντων  της ομάδας μας, αλλά και όλης της  FOOTBALLLEAGUE.
Παρόλα ταύτα   όπως, προαναφέρθηκε ο κ. Σ. Ζαμπέτογλου δεν τήρησε την εντολή αυτή, η οποία του είχε δοθεί σύμφωνα με  τα  ανωτέρω, αλλά  ψήφισε  και  εξέφρασε  μία  θέση  που δυστυχώς αποτελεί καθαρή «αυτοκτονία», τόσο για  την  ομάδα  του  Απόλλωνα, όσο  και  για  όλες  τις  ομάδες  της   FOOTBALL LEAGUE.
2.Κατόπιν  τούτων  και  για  όλους  τους   παραπάνω λόγους και ιδίως επειδή θεωρούμε ότι η ενέργεια αυτή του κ. Σ. Ζαμπέτογλου είναι αντίθετη στα συμφέροντα της Π.Α.Ε., αναλογιζόμενοι  την  ευθύνη  μας  απέναντι  στην ιστορία  του  Απόλλωνα  και  στους  φιλάθλους  της  ομάδας  μας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων 1926  κάλεσε τον κ. Σ. Ζαμπέτογλου, σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 6μ.μ. και ζήτησε από αυτόν να υποβάλλει  την παραίτηση του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Αυτό έγινε στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία μελών του Δ.Σ. και του νομικού συμβούλου αυτής κ. Ε. Χατζηιωάννου.
Παρόλα ταύτα ο κ. Ζαμπέτογλου αρνήθηκε πεισματικά να παραιτηθεί, με ότι συνεπάγεται αυτή του η απόφαση.

 3.Πλέον μετά την άρνηση αυτή, είμαστε αναγκασμένοι να δηλώσουμε ότι αίρουμε την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο του κ. Σ. Ζαμπέτογλου και ανακαλούμε αυτόν από την τιμητική θέση του εκπροσώπου  της  Π.Α.Ε.  στην    FOOTBALL LEAGUE  και  στο  Δ.Σ.  αυτής

Ως εκ τούτου, εφεξής την ΠΑΕ Απόλλων 1926 θα εκπροσωπεί στην FOOTBALLLEAGUE, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, αποκλειστικά και μόνο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αυτής κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης».
ΓΙΑ  ΤΗΝ  Π.Α.Ε.  ΑΠΟΛΛΩΝ  1926
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: