Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Σε ρυθμούς Κυπέλλου το Ηράκλειο!!

Παναθηναϊκός και Άρης μετρούν αντίστροφα για το ραντεβού της Κυριακής στο Ηράκλειο στον τελικό του Κυπέλλου. Τα τελευταία νέα των ομάδων, τι γίνεται με τα εισιτήρια και οι ετοιμασίες στην Κρήτη.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου το Ηράκλειο
Το Ηράκλειο ανοίγει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τον τελικό Κυπέλλου, αλλά παρεμπιπτόντως και το ίδιο ζευγάρι, για πρώτη φορά μετά το 2005.

Παναθηναϊκός και Άρης είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς σε… ουδέτερο έδαφος αφήνοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα την προσπάθεια στο Top 16 και τη μάχη για μία καλύτερη κατάταξη στην Α1 αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες πάντως δεν πρόκειται να πατήσουν το κρητικό έδαφος νωρίτερα από το Σάββατο, αφού το πρωί εκείνης της ημέρας θα αναχωρήσουν από Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Χθες η προπόνηση έγινε υπό τη διακριτική παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που έστειλε έτσι μήνυμα συμπαράστασης στην ομάδα του, ενώ και ο ίδιος θα είναι παρών την Κυριακή στο γήπεδο. «Πονοκέφαλοι» δεν υπάρχουν ούτε στις τάξεις του Άρη, καθώς ο Μίλαν Μίνιτς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τους Σαρικόπουλο και Γκίκα, που ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα εισιτήρια για τον τελικό έχουν εξαντληθεί (ή τέλος πάντων έχουν μείνει ελάχιστα αδιάθετα). Υπενθυμίζεται πως στο κλειστό «Δύο Αοράκια» δεν θα υπάρχουν νεκρές ζώνες και οι φίλαθλοι δεν επιτρέπεται να φέρουν διακριτικά των ομάδων τους. Το γήπεδο παρότι δεν χρησιμοποιείται από κάποιον σύλλογο είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ είχε φιλοξενήσει με επιτυχία τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και θα είναι το «βασικό» γήπεδο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών του φετινού καλοκαιριού και το Παγκόσμιο Εφήβων του επόμενου.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι κι όχι λίγες ώρες πριν το τζάμπολ όπως συνηθιζόταν τα προηγούμενα χρόνια θα γίνουν γνωστοί οι τρεις διαιτητές του μεγάλου τελικού. Η ΚΕΔ έχει αξιολογήσει τους ρέφερι και από την κλήρωση θα προκύψουν εκείνοι που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: