Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Για μας η θηλιά σφίγγει στο λαιμό»

Η ήττα του Ικάρου από τον Πανελευσινιακό κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Χαλκίδας όπως εξήγησε ο Άρης Λυκογιάννης.

«Για μας η θηλιά σφίγγει στο λαιμό»
Ο Ίκαρος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ματς με τον Πανελευσινιακό για τη 17η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και αυτό καθιστά πολύ δύσκολα τα πράγματα για το σύλλογο της Χαλκίδας όσον αφορά στην παραμονή του. Αυτό εξήγησε ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, τονίζοντας ότι πλέον το παιχνίδι με τα Τρίκαλα που ακολουθεί είναι… τελικός και το θετικό αποτέλεσμα, μονόδρομος.

«Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για τη νίκη. Τα 15 επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων και τα 23 λάθη που κάναμε είναι αριθμοί απαγορευτικοί για να κερδίσεις ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Εμείς είχαμε κακή επιθετική παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλα πράγματα σημαδεύαμε να κάνουμε και στο τέλος άλλα κάναμε. Η Ελευσίνα είχε πάθος, θέληση και καρδιά. Κέρδισε γιατί το ήθελε περισσότερο. Για μας η θηλιά σφίγγει στο λαιμό και πρέπει να τα δώσουμε όλα στον τελικό με τα Τρίκαλα. Ψάχνουμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη που θα παίρνει τις σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία. Δεν έχουμε ούτε έναν με αυτό το χαρακτηριστικό στην ομάδα όταν οι αντίπαλοί μας έχουν δύο και τρεις. Η ομάδα στήθηκε λάθος στην αρχή της σεζόν», ήταν το σχόλιο του κόουτς της ομάδας της Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: