Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Κόπα Λιμπερταδόρες: Πρόκριση και θέαμα για Ουνιβερσιδάδ! (videos)

Χάρη σε 3-2 επί της Γκουαρανί Ασουνσιόν στην Παραγουάη, η Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε πέρασε στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες με συνολικό 4-2.
Στη Χιλή κέρδισε με 1-0, αλλά στο 40ό λεπτό το συγκεκριμένο σκορ ισοφαρίστηκε με κεφαλιά του Φερνάντο Φερνάντεζ. Ακολούθησε στο 53ο λεπτό το 1-1 με φωτοβολίδα του 29χρονου Ραμόν Φερνάντεζ, αλλά στο 65ο ο Χόρχε Μπενίτεζ ξανάβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ διαμορφώνοντας το 2-1. Εντούτοις, η Γκουαρανί ήθελε ένα ακόμα τέρμα, οπότε δημιουργήθηκαν κενά στην άμυνά της, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν ο Ισαάκ Ντίαζ στο 75ο λεπτό και Πατρίσιο Ρούμπιο στο 92ο ολοκληρώνοντας αντεπιθέσεις. Έτσι η Ουνιβερσιδάδ συμπλήρωσε τον πέμπτο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, όπου περίμεναν οι Κρουζέιρο, Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και Ρεάλ Γκαρκιλάσο.
Στο τρίτο γκρουπ τοποθετήθηκαν εξαρχής οι Σέρο Πορτένιο, Ο Χίγκινς και Ντεπορτίβο Κάλι, αλλά πλέον πλαισιώθηκαν από την αργεντίνικη Λανούς, η οποία συνδύασε 2-0 επί της Καράκας στη Βενεζουέλα με εντός έδρας 1-0. Ο 26χρονος Βίκτορ Αγιάλα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 71ο λεπτό.
Παρακάτω ο «χάρτης» των προκριματικών του Κόπα Λιμπερταδόρες:
Μονάρκας Μορέλια (Μεξικό)-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 2-1 και 0-1
Οριέντε Πετρολέρο (Βολιβία)-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) 1-0 και 0-2
Ντεπορτίβο Κίτο (Εκουαδόρ)-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 1-0 και 0-4
Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού)-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 2-1 και 1-2 (4-5 στα πέναλτι)
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ (ΧΙΛΗ)-Γκουαρανί Ασουνσιόν (Παραγουάη) 1-0 και 3-2
Καράκας (Βενεζουέλα)-ΛΑΝΟΥΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 0-2 και 0-1






Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: