Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Κατσιαούνης στο Metropolis: «Δυστυχώς ο Άρης είναι το φαβορί για υποβιβασμό»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, αλλά και πρώην μέλος της διοίκησης του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης και αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» στο Αγρίνιο, αλλά και στις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε να πάρει ο Άρης θετικά αποτελέσματα:

«Όλοι οι φίλαθλοι του Άρη σκεφτόμαστε με μεγάλη αγωνία τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, καθώς είναι πολύ σημαντικά τα επόμενα τρία ματς. Ο Άρης πρέπει να κοιτάξει πως θα πάρει περισσότερους πόντους, ανεξαρτήτως αντίπαλου. Δυστυχώς, η πικρή αλήθεια είναι ότι είμαστε το φαβορί για να πέσουμε».

Για το τι έφταιξε και ο σύλλογος βρίσκεται σήμερα σε αυτή τη δεινή θέση:

«Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία αγωνιστική βελτίωση από το καλοκαίρι. Δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάτι θετικό ο Σούλης Παπαδόπουλος, από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και διοικητικά. Του Άρη του λείπει η καλή ψυχολογία. Δεν υπάρχει αγωνιστική ικανότητα και κάποιοι ικανοί παίκτες να πάρουν την ομάδα πάνω τους».

Αν είναι κρίσιμη η φετινή χρονιά για το αύριο του Άρη:

«Υπάρχουν πολλά σενάρια στα μυαλά των Αρειανών. Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να πέσει η ομάδα στη Γ? εθνική, ενώ υπάρχουν και άλλοι που βλέπουν ως μόνη λύση τη σωτηρία της ομάδας. Εγώ θα πω… βλέποντας και κάνοντας. Δεν αρκεί ο Άρης να μείνει στην κατηγορία για να λύσει τα πολλά προβλήματα του. Μπορεί να γίνει βιώσιμος ο σύλλογος αλλά δεν έχει ικανές διοικήσεις. Μόνο με την ενότητα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες ημέρες που βιώνει η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν ένα άτομο να βρει λύσεις και να διαχειριστεί μόνος του αυτή τη δύσκολη κατάσταση». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: