Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ομιλία από Κεχαγιά!!

Tα αίτια της κακής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ξάνθη προσπάθησε να... εντοπίσει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος είχε συνομιλία με τους παίκτες.

Ομιλία από Κεχαγιά
Ο νέος προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς δεν χρειάστηκε στην "πρώτη" του να... γνωριστεί με τους παίκτες καθώς είχε αναλάβει ξανά τον Σεπτέμβριο την ομάδα, για μια εβδομάδα. Για αυτό μπήκε κατευθείαν στο... ψητό.

Εστίασε στα αίτια που έχουν φέρει την ακριτική ομάδα σε αυτή την αγωνιστική κατάσταση, την επομένη της ήττας της από τον ΠΑΣ η οποία έφερε και την απομάκρυνση του Ράινερ Μάουρερ.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Ξάνθη αγνοεί την χαρά της νίκης το 2014 γεγονός που την έχει φέρει τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο αγωνιστικό, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις στα θέματα τακτικής.

Στα θετικά για την ακριτική ομάδα, η επιστροφή του Ντε Γκούζμαν μετά από την τιμωρία δυο αγωνιστικών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: