Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

'Ελληνας προπονητής για την Μπαρτσελόνα!!

Αποκλειστικό θέμα του Sportdog: Διαβάστε ποιος είναι ο Έλληνας κόουτς που αποτελεί φαβορί για τον πάγκο των Καταλανών... Το θέμα αφορά τη μπασκετική ομάδα της Μπαρτσελόνα και προκύπτει από το ρεπορτάζ της έγκυρης στήλης «Sdog Pick n' Scroll»!
Αναφερόμαστε στον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος έχει πέραση στην πέραση στην Ευρώπη και σίγουρα όπου ανοίξει δουλειά θα είναι στους βασικούς υποψήφιους, ειδικά στην Ισπανία όπου έχει κάνει πολύ καλό όνομα!
Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη του σκύλου στο twitter, ο Έλληνας κόουτς θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσέλονα, αν οι Καταλανοί δεν πετύχουν τους στόχους τους φέτος.
Χαίρει (δικαίως) μεγάλης εκτίμησης μεταξύ Καταλανών που παίρνουν αποφάσεις, κάτι που φαίνεται να γνωρίζει και ο ίδιος και για αυτό μάλλον... τρενάρει η υποψηφιότητά του για την Εθνική. Η αλήθεια είναι πως τελευταία ο Πασκουάλ την έστρωσε την ομάδα του, αλλά μην ξεχνάτε πως είναι 3η στην ACB με 12-6, κάτι που σημαίνει πως 1/3 το ματς έχει χάσει!
Λογικό λοιπόν είναι ο Κατσικάρης να περιμένει την Μπαρτσελόνα, ενώ αν δεν αποτύχει ο Πασκουάλ, σίγουρα θα έρθουν προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Με όλα αυτα ως πληροφορίες μάλλον πρέπει να τον βγάλουμε από τους υποψήφιους για τον πάγκο της Ελλάδας...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: