Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Όλοι χάνουν κάποια στιγμή…»

_64987830_64990091
Σχετικά με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ μίλησε ο τεχνικός της Άρσεναλ,Αρσέν Βενγκέρ,ύστερα από την πρώτη εντός έδρας ήττα για την Μάνστεστερ Σίτυ στο πρωτάθλημα,δηλώνοντας πως όλες οι ομάδες κάποτε θα χάσουν.
«Σας είπα πριν από έναν μήνα ότι καμία από τις ομάδες του πρωταθλήματος δεν είναι ανίκητη και δεν με πιστέψατε. Ο λόγος που καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη είναι γιατί υπάρχει πολλή ποιότητα στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό που κρίνει τα παιχνίδια είναι το πόσο κοντά στον καλύτερό της εαυτό είναι η κάθε ομάδα».
Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ: «Έχουμε κάνει κάποιες καλές νίκες στο «Άνφιλντ». Αλλά η Λίβερπουλ είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν όταν παίξαμε πρώτη φορά. Έχει το μομέντουμ με το μέρος της. Το κλειδί για την αναμέτρηση είναι να μην τους αφήσουμε χώρους και να ελέγξουμε την κατοχή.
Πρέπει να κάνουμε ένα καλά οργανωμένο αμυντικά παιχνίδι, καθώς υπάρχουν οι Σουάρες και Στάριτζ, ενώ πίσω τους βρίσκονται οι Στέρλινγκ-Κουτίνιο. Όλοι αυτοί μπορούν να σκοράρουν και να κάνουν την διαφορά, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
Για την Τσέλσι: «Φυσικά και η Τσέλσι είναι από τις διεκδικήτριες. Είναι εύκολο να θέσεις εαυτόν έξω από αυτό το γκρουπ σκοπίμως, εάν δεν θες να βρίσκεσαι μέσα σε αυτό.
Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στη δική μας ομάδα και δεν ακούμε τόσο πολύ αυτά που λέει ο κόσμος. Αυτό που μετράει είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις στην περίοδο που ακολουθεί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: