Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Σκόρτσα στο Metropolis: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά για την άνοδο»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Έντσο Σκόρτσα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δήλωσε εντυπωσιασμένος τόσο από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και από την ομάδα του Γηραιού, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει το συγκρότημα του Όγιος να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον σύλλογο, την πόλη και τους στόχους του Ηρακλή:

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη αν και η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω περπατήσει πολύ. Με έχουν αγκαλιάσει όλοι στην ομάδα από την πρώτη κιόλας στιγμή και με έχουν κάνει να νιώσω μέλος μιας οικογένειας . Στον Ηρακλή βρήκα ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος για την επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε σκληρά μέσα από δουλειά να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Για την αγωνιστική του κατάσταση:

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και νιώθω πολύ καλά. Μιλήσαμε με τον προπονητή και μου είπε τι θέλει από μένα. Σύντομα θα βρεθώ στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Αποτελεί πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ο Ηρακλής».

Για το τι τον ώθησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή:

«Μέσω του Ηρακλή μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Πριν έρθω μίλησα με τον κ. Όγιος και με έπεισε ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα, να έρθω και να αγωνιστώ εδώ. Μίλησα και με τον Λίμα και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη. Είναι πολύ σημαντικό να ανεβάσουμε την ομάδα στη Super League και γράψουμε τα ονόματά μας στη ιστορία του Ηρακλή». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: