Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αν τον ήθελαν οι οπαδοί, θα γυρνούσε πιο εύκολα!!

Ποιος πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα ήθελε να επιστρέψει στο Τριφύλλι αλλά έχει "θέμα" με τους οπαδούς; Ο σκύλος, που μυρίζεται τα πάντα, έχει όλο το παρασκήνιο! Σούπερ χρονιά κάνει (και) φέτος ο -αναγεννημένος- Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο 32χρονος, πια, επιθετικός έχει βρει τον (παλιό καλό) εαυτό του και είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στον (υπέροχο) Ατρόμητο του Γιώργου Παράσχου που φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Ένας Παπαδόπουλος που, με τις εμφανίσεις του, "χτυπάει" και πάλι την πόρτα της Εθνικής ομάδας ενόψει Μουντιάλ και φλερτάρει με μία ακόμα (μεγάλη;) μεταγραφή, ενδεχομένως το τελευταίο "καλό" συμβόλαιο στην καριέρα του. Το όνομά του, άλλωστε, έχει "παίξει" πολύ (και πέρυσι επί Πανθρακικού) για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό
Ο ίδιος θα ήθελε, πάντως, να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε, μεγαλούργησε, αλλά έφυγε  εντέλει "κραγμένος" από τους οπαδούς. Θα ήθελε να αποδείξει ότι δέχθηκε άδικη κριτική τότε και ότι τώρα, λίγο πριν το τέλος της καριέρας του, μπορεί να διαπρέψει και πάλι με τη φανέλα του Τριφυλλιού. Και στον Παναθηναϊκό δεν περνάνε απαρατήρητες οι εμφανίσεις του Παπαδόπουλου. Είναι έμπειρος, φθηνός και υπάρχει η άποψη ότι θα μπορούσε να "δέσει" με τους νέους της ομάδας. Παρόλο που στην επίθεση υπάρχουν τα "βαριά" ονόματα των Μπεργκ και Πέτριτς.
Με αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαμε να μιλάμε για πιθανότητες επιστροφής του Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό αλλά υπάρχει ένα ..."αλλά". Όπου "αλλά" βάλτε τη λέξη "οπαδοί". Οι φίλαθλοι έχουν στην μπούκα τον Παπαδόπουλο για πολλούς λόγους (βλέπε χαμένο πέναλτι στο "Καραϊσκάκη" απέναντι στον Νικοπολίδη) και υπάρχει μία σημαντική μερίδα που δεν θα έβλεπε με καλό μάτι το γυρισμό του στη Λεωφόρο. Σε ένα γήπεδο που "άκουσε" πολλά, πριν αναγκαστεί να αποχωρήσει, στην τελευταία του χρονιά με την πράσινη φανέλα.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διατηρεί καλές σχέσεις με τους οπαδούς και δεν θα ρίσκαρε να τις χαλάσει για μία μεταγραφή. Εκτός αν ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος "προετοίμαζε" με κάποιον τρόπο, πέρα από τα γκολ του στον Ατρόμητο, το έδαφος της επιστροφής του. Ίσως με μια δήλωση που θα "άγγιζε" στην καρδιά τους φιλάθλους και θα τους έκανε να θέλουν να του δώσουν ακόμα μία (τελευταία) ευκαιρία.
Όλα αυτά, πάντως, κινούνται σε θεωρητικό επίπεδο. Και θα τεθούν, αν τεθούν, επί τάπητος στο τέλος της χρονιάς. Τότε που ο Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο αδικημένους Έλληνες ποδοσφαιριστές, θα ψάξει τη λύτρωση μιας καριέρας, που δεν έφτασε τόσο ψηλά, όσο τα προσόντα του θα μπορούσαν να τη φτάσουν... 

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: