Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Τα «βρόντηξε» ο Πάμπλο Γκαρσία!!

Άσχημα ήχησε στα αυτιά του Πάμπλο Γκαρσία το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Ουρουγουανός έφυγε πριν καν προπονηθεί, προσθέτοντας άλλο ένα πρόβλημα στη Ξάνθη.

Τα «βρόντηξε» ο Πάμπλο Γκαρσία!
Ένα επιπλέον πρόβλημα προέκυψε την Παρασκευή στις τάξεις της SKODA Ξάνθης, όταν ο Νίκος Κεχαγιάς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της ομάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με το «thrakisports», ο Πάμπλο Γκαρσία δεν άκουσε το όνομά του στην 18άδα για το ματς του Σαββάτου (8/2) και έφυγε… όπως ήρθε. Δεν έκανε προπόνηση και δίχως καν να αλλάξει ρούχα αποχώρησε από το αθλητικό κέντρο των ακριτών.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στην προηγούμενη αποχώρηση του Γκαρσία στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, μετά την αντικατάστασή του.

Η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη για τους Θρακιώτες, μετά και το χθεσινό τραγικό γεγονός με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Πανοπουλο και το τροχάιο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Κεχαγιάς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα ταξιδέψει στην Αθήνα με τους : Τσέμα, Κυριακίδη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Χοσέμι, Βάλλα, Γούτα, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Τριάδη, Μαρίν, Μάνταλο, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολτάνι και Σολάρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: