Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν αρμόζουν σκυμμένα κεφάλια στον Παναθηναϊκό»

Να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού επιχείρησε ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας πως παρά την ήττα από τον Αστέρα, η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε οποιονδήποτε.

«Δεν αρμόζουν σκυμμένα κεφάλια στον Παναθηναϊκό»
Παρά την εξαιρετική -τουλάχιστον για ένα ημίχρονο- εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Τρίπολη πληρώνοντας ένα ατομικό λάθος του Ζέκα, ο οποίος μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) κατά τη διάρκεια του οποίου το «τριφύλλι» δεν είχε γνωρίσει ήττα και για πολλούς αυτή η ήττα αποτέλεσε ένα μικρό πισωγύρισμα.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και σε ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στάθηκε στα… θετικά, τονίζοντας πως σκυμμένα κεφάλια δεν έχουν θέση στην ομάδα.
Άλλωστε, η βελτίωση από την αρχή της χρονιάς είναι δεδομένη και δεν μπορεί μια ήττα που ήρθε, όχι λόγω κακής απόδοσης, αλλά από μια άτυχη στιγμή, να ακυρώσει την προσπάθεια των παικτών.

«Σηκώστε τα κεφάλια και μην απογοητεύεστε. Δεν αρμόζει στους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν σκυμμένα κεφάλια. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα. Αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας και μην απογοητεύεστε», είπε στους «πράσινους» ο Έλληνας τεχνικός, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσεχές ματς κόντρα στο «δικέφαλο του Βορρά», στο οποίο οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά αν πάρουν τη νίκη:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στην αυριανή προπόνηση θα μιλήσουμε για τα λάθη μας και θα δούμε πως θα τα διορθώσουμε. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε, έχετε δείξει ότι μπορείτε να κοντράρετε κάθε αντίπαλο και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: