Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Σκάνε» 80 εκατομμύρια για Ίρβινγκ οι Κάβαλιερς!!

Πενταετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων σκοπεύουν να προσφέρουν οι Κάβαλιερς στον Κάιρι Ίρβινγκ, προκειμένου να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ είναι ότι καλύτερο διαθέτει ο σύλλογος του Κλήβελαντ για αυτό και οι ιθύνοντες σκοπεύουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Το συμβόλαιο του βραχύσωμου γκαρντ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και οι «Καβαλάρηδες» σκέφτονται να καταθέσουν στον παίκτη την νέα προσφορά τους την 1η Ιουλίου.

Τέτοιες προτάσεις σπανίως απορρίπτονται. Επιθυμία των Κάβαλιερς είναι να χτίσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο γύρω από τον Ίρβινγκ, το οποίο θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει με αξιώσεις κάποιο πρωτάθλημα.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν δεχτεί ο παίκτης;

Σε περίπτωση που ο 23χρονος σταρ αποφασίσει να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τους «Καβαλάρηδες» θα πρέπει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να βρεί ομάδα η οποία θα τον καλύπτει οικονομικά -να προσφέρει δηλαδή ένα που να προσεγγίζει τα 80 εκατομμύρια των Κάβαλίερς- και θα έχει βλέψεις για την διεκδίκηση ενός πρωταθλήματος (δύσκολος συνδυασμός ομολογουμένως).

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην του προσφερθεί ένα πολυετές συμβόλαιο κάτι που θα τον αναγκάσει να βγει free agent το επόμενο καλοκαίρι.

Μια ακόμη περίπτωση -ακραία μεν αν αναλογιστούμε την ποιότητα του παίκτη, αλλά καθόλου απίθανη- είναι να μην μπορέσει να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκασμένος να αποδεχτεί την τελική προσφορά της ομάδας με την οποία διαπραγματεύεται και μετά την ολοκλήρωση της σεζόν να μείνει ελεύθερος.

Μέχρι στιγμής ο παίκτης δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Με γνώμονα την λογική το πιο πιθανό σενάριο είναι να επεκτείνει την συνεργασία του με τους Κάβαλιερς, όμως πάντα υπάρχει η πιθανότητα να επιλέξει τον δύσκολο δρόμο.

Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν από τους αποτελεσματικότερους πόιντ-γκαρντ του πρωταθλήματος που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: