Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Έρανος για Ηρακλή»

pic-0-norm
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Νίκος Υψηλάντης, μέλος της «Ημίθεος συμμετοχών» αλλά και μέτοχος της ομάδας ο οποίος μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Να πω ότι πλέον δεν είμαστε μέλος καμίας επιτροπής, δεν υπάρχει επιτροπή, διαλύθηκε εδώ και δυο βδομάδες. Οι μόνες ιδιότητες που ισχύουν ακόμα είναι ότι είμαι από τα μέλη της «Ημίθεος Συμμετοχών» και είμαι και μέτοχος αυτής της ομάδας».
Για τους λόγους που διαλύθηκε: «Συνέβησαν αρκετά πράγματα, δυστυχώς όταν οι καταστάσεις είναι τόσο μπερδεμένες όσο είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην ΠΑΕ και όταν εμπλέκονται και πολλοί άνθρωποι, είναι δύσκολο να βρεθεί άκρη».
Αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα και τα χρήματα για τα ταξίδια στα Ψαχνά και στα Χανιά: «Βλέποντας την όλη κατάσταση και τον πανικό που επικρατεί πολλές φορές έχω σκεφτεί να φύγω και να μην ξαναπλησιάσω εδώ πέρα. Βλέπω ότι υπάρχει τόσος κόπος από κάποιους ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να ασχολούνται με αυτά, από τους υπαλλήλους από το προσωπικό , από τους παίκτες, τον προπονητή, αλλά τελικά καμία φορά δεν βγαίνει το αποτέλεσμα. Εκείνη την ώρα που σκεφτόμουνα να φύγω , μπήκε στα γραφεία μια κυρία μεγάλης ηλικίας η οποία ανέβηκε κατευθείαν πάνω στο λογιστήριο λέγοντας ότι θέλω να δώσω κάποια λεφτά για να βοηθήσω τον Ηρακλή. Έχουν εμφανιστεί διάφοροι άνθρωποι με λίγα ή πολλά, οι οποίοι ακούγοντας ότι υπάρχει πρόβλημα, θέλησαν να βοηθήσουν την ομάδα. Όλα αυτά πρέπει να μας θυμίζει πόσο κόσμο κουβαλάμε στην πλάτη μας, και τι θυσίες έχει κάνει όλος αυτός ο κόσμος για αυτή την ομάδα.
Κάποια χρήματα λοιπόν για τα ταξίδια και τις ανάγκες της ομάδας βρέθηκαν από εκεί, κάποια χρήματα βρέθηκαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και η προσπάθεια συνεχίζεται μέσω τον διαρκείας αλλά και κόσμου που ενδιαφέρεται να βοηθήσει να συμπληρωθεί το συνολικό ποσό».
Για το θέμα του Τάι: «Εγώ με τον Νίκο τον Χαΐτογλου δεν πήγαμε να δώσουμε λεφτά στον Τάι για να αποσύρει την προσφυγή, αλλά να του πούμε πέντε πράγματα για την όποια προσωπική σχέση είχαμε μέχρι στιγμής. Ο Τάι αποσύρει την προσφυγή χωρίς να έχει πάρει κάτι. Όσο μεγάλο λάθος ήταν η κίνηση που έκανε ,την στιγμή που την έκανε καθώς είναι και αρχηγός της ομάδας, τόσο αντίστοιχα καλή κίνηση ήταν ότι κατάλαβε το λάθος του και μπήκε στην διαδικασία να την ανακαλέσει, χωρίς ουσιαστικά να πάρει κάποιο αντάλλαγμα».
Για το αν φοβούνται ότι μπορεί να πάρει άδειο ο Ηρακλής: «Θέλω να πιστεύω ότι μέσα σε αυτό το πρωτάθλημα, σε αυτή Ελλάδα και βλέποντας πως συμμετέχουν οι ομάδες στην Σούπερ Λιγκ, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Αλλά από εκεί και πέρα είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν μπορώ να έχω καθαρή εικόνα.
Το σημαντικό αυτή την στιγμή για μένα είναι το αγωνιστικό. Θα έπρεπε η Α.Ε να δίνει τα εφόδια στους παίκτες και αυτή την στιγμή βλέπουμε ότι οι παίκτες κρατάνε την Α.Ε. Έγιναν κάποιες κινήσεις οι οποίες είναι ανοιχτές για τον κόσμο και οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει. Πρέπει όμως να βρεθεί μια λύση. Το καλό θα είναι η ομάδα να πάρει και το δεύτερο ματς, να ανέβουμε βαθμολογικά και να πάρει και την ώθηση ο κόσμος να μπορέσει να στηρίξει παραπάνω. Αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να λέμε την αλήθεια για να μην έχει κανένας ψευδαισθήσεις».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: