Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αυτό δεν είναι Tσάμπιονς Λιγκ, F1 είναι…!!

«Ντου από Παντού» για το ζευγάρι Ρεάλ – Μπάγερν που αναμένεται να σπάσει καρδιές! Με τσίτα τα γκάζια, μάλιστα.
Σκέφτεστε τι έχει να γίνει στο Ρεάλ – Μπάγερν; Εδώ δεν μιλάμε για τσάμπιονς λιγκ, αλλά για Φόρμουλα Ένα. Και εξηγώ αμέσως σε τι αναφέρομαι.
Γκάζια
Από τη μια πλευρά θα γκαζώνει ο Κριστιάνο. Δίπλα του θα μαρσάρει ο Μπέιλ.
Τούρμπο
Στην Μπάγερν; Θα βάζει 6η ταχύτητα ο Ριμπερί. Κι άντε πιάστον. Κι από απέναντι θα ακούγεται το τούρμπο του Ρόμπεν.
Το γρύλισμα των μηχανών
Ε, ρε μανούλα μου, τι έχει να γίνει. Λες και είσαι σε πίστα Φόρμουλα θα είναι που ακούς το γρύλισμα των μηχανών και τα τριξίματα από τα λάστιχα. Με ταχύτητα διαστημική θα ξεχύνονται στα άκρα οι παικταράδες κι όποιος προλάβει να τους κόψει, πρόλαβε.
Πυραυλοκίνητους αμυντικούς
Εδώ, δηλαδή, δεν χρειάζεσαι απλά ακραία μπακ, αλλά πυραυλοκίνητους αμυντικούς, αφού όλη η δουλειά θα γίνεται από τα πλάγια. Εκεί είναι η δύναμη και των δυο ομάδων. Με όπλο την απίστευτη ταχύτητα αυτών των τεσσάρων παικτών.
Πάνω – κάτω
Μιλάμε, λοιπόν, για παιχνίδια που θα έχουν συνέχεια σπρίντ και την μπάλα πάνω – κάτω. Καμία σχέση με παλιότερα μεταξύ τους ματς, αφού π.χ. η προσθήκη του εκρηκτικού Μπέιλ δεν υπήρχε.
Θα πέσουν κορμιά σ’ αυτή την αναμέτρηση. Και πάλι καλά που θα παίξουνε πριν τον τελικό για να δούμε δυο ματσάρες, όχι μόνο μια στον τελικό.
Κόντρα!
Όσο για το άλλο ζευγάρι θα έχει πολλή τακτική. Η μια ομάδα θα κοιτάξει να εξουδετερώσει τα ατού της άλλης. Κόντρα Μουρίνιο – Σιμέονε θα είναι. Δυο προπονητών που πάντα δίνουνε έμφαση στην άμυνα.
Κι άντε να δούμε τι θα δούμε. Ειδικά στο Ρεάλ – Μπάγερν που όπως είπαμε θα σπάσουνε καρδιές.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: