Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Γεράνης: «Βρίσκουμε κλειστές πόρτες»

Ο εκ των στελεχών της Ημίθεος Συμμετοχών, Μιχάλης Γεράνης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την κατάσταση στον Ηρακλή και την δυσκολία συγκέντρωσης χρημάτων για τη μετάβαση σε Ψαχνά και Χανιά, όπως και για την πορεία της κίνησης που δημιουργήθηκε:

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά. Έγινε η κίνηση να στηρίξουμε όσο μπορέσουμε για μια αξιοπρεπή πορεία ως το φινάλε της σεζόν, αλλά δυστυχώς δεν φτάνει. Υπήρξαν άνθρωποι που υποστήριξαν από το υστέρημά τους να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει, αλλά δεν είναι αρκετά τα χρήματα.
Υπηρετούμε το έμβλημα του Ημίθεου, όσα μας μετέφεραν οι προγενέστεροι. Όλος ο κόσμος αυτό που μπορεί να δώσει για να στηρίξει το έκανε και το κάνει. Κάποια πράγματα είναι αδύνατα όπως το οικονομικό και από τη στιγμή που δεν υπάρχει επενδυτής, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αντιμετωπίζουμε κατάματα την πραγματικότητα. Μακάρι να μπορούσε να είναι άλλη η κατάσταση».

Για το αν η προσπάθεια της Ημίθεος Συμμετοχών έμεινε στη μέση και για την περιουσία του συλλόγου είπε:

«Όχι έγινε η προσπάθεια, αλλά δεν φτάνουν τα νούμερα. Οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες. Έχουμε απευθυνθεί παντού σ’ όλους τους φίλους του Ηρακλή. Είναι θέμα ανταπόκρισης. Δεν είναι εύκολες οι εποχές. Βρίσκουμε κλειστές πόρτες μέσω και προσωπικών επαφών.
Τα σημεία των καιρών ίσως φταίνε που δεν βρίσκεται επενδυτής. Όπως και τα λάθη του παρελθόντος κι όσα έγιναν στον Γ.Σ.. Ξέρουμε ότι έχει μια μεγάλη περιουσία που αμφισβητείται τώρα. Θα τα συνεκτιμούσε αυτά ένας επενδυτής που με ένα νοικοκύρεμα να πήγαινε μπροστά το «καράβι». Τη στιγμή που χτύπησε ο κώδων του κινδύνου μαζευτήκαμε να κάνουμε κάτι, αλλά οι δυνάμεις μας φτάνουν ως ένα σημείο.
Είναι πρόβλημα η αναξιοποίητη περιουσία. Γίνονται προσπάθειες να βρεθεί λύση μετά τα τελευταία γεγονότα. Κάνουμε έκκληση να βρεθεί λύσει στον Γ.Σ. να ελευθερωθεί η περιουσία και να αξιοποιηθεί η περιουσία της ομάδας».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: