Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Σφίγγα» για το μέλλον ο Πετράκης!

Να κλείσει η σεζόν με θετικό τρόπο θέλει ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο, ενώ δήλωσε χαρούμενος με την παρουσία του.

«Σφίγγα» για το μέλλον ο Πετράκης
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Για μας είναι σημαντικό ότι καταφέραμε μια αγωνιστική πριν το τελείωμα του πρωταθλήματος να κατοχυρώσουμε την κατηγορία, έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι μπροστά μας, θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, νομίζω όλες οι ομάδες το θέλουν αυτό, οι τελευταίες εντυπώσεις είναι πάντα αυτές που μένουνε. Παίζουμε με τον Άρη που σεβόμαστε πάρα πολύ. Νομίζω ότι τα προβλήματα ήταν αυτά που, τα γενικά προβλήματα φέραν τον Άρη σ' αυτή τη θέση, η ομάδα έδειξε αυτή στα τελευταία παιχνίδια ότι έχει ικανότητα κι ίσως αδικείται απ' τη βαθμολογική θέση. Είναι ένα παιχνίδι που ούτε εμείς έχουμε ιδιαίτερο άγχος, ούτε η αντίπαλη ομάδα γιατί τα πράγματα έχουνε κριθεί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να μείνουνε και οι τελευταίες εντυπώσεις, οι καλές εντυπώσεις που θέλουμε να έχουμε».

Για το αν θα χρησιμοποιηθούν κάποιοι παίκτες με λιγότερο ως τώρα χρόνο συμμετοχής:
«Αυτό θα το δούμε. Είμαστε στην αρχή της βδομάδας, δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το τι ακριβώς θα κάνουμε. Μες στη βδομάδα θα δω τι είναι το καλύτερο για την ομάδα για να' χουμε εικόνα για να μπορέσουμε κάποια παιδιά να δούμε περισσότερο».

Για την αποτίμηση της χρονιάς:
«Νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει μετά που θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στα Γιάννινα, ότι είμαι σε μια, έτσι αισθάνομαι, σε μια μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος, όλο το πακέτο που έχει αυτή η ομάδα έτσι με κάνει να αισθάνομαι, είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Για το αν βρήκε τα πράγματα στον ΠΑΣ όπως περίμενε:
«Νομίζω ότι, αυτό που σας είπα προηγουμένως, ότι όλα τα πράγματα εδώ στα Γιάννενα, τη δυναμική μιας ομάδας την εκφράζει, τη δίνει πάντα ο κόσμος. Αυτό έχει τα καλά και τα κακά, τα θετικά και τα αρνητικά. Υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, ο κόσμος εδώ αισθάνεται την ομάδα ότι είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτά είναι ο καθένας όπως τα αξιολογεί. Εγώ θεωρώ ότι είναι σπουδαία για μια ομάδα να' χει αυτά τα χαρακτηριστικά κι αφού τα θεωρώ σπουδαία, θεωρώ ότι είναι σπουδαίο και να τα υπηρετώ τα συμφέροντα μιας ομάδας με αυτή τη δομή και μ' αυτή την προοπτική και μ' αυτά τα δεδομένα».

Για το μέλλον του τη νέα σεζόν:
«Αυτό είναι κάτι το οποίο θα συζητήσω με τον πρόεδρο, με τη διοίκηση και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να ξεκινάει απ' την αρχή της χρονιάς, να έχει τον χρόνο να βάλει τα δικά του πράγματα στην ομάδα μέσα και να την οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο. Νομίζω αυτό δεν αφορά εμένα, αλλά αφορά όλους τους προπονητές. Από εκεί και πέρα θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: