Σάββατο 12 Απριλίου 2014

O Στοχ το καλύτερο γκολ του Μαρτίου!

Τον Μάρτιο ο ΠΑΟΚ σημείωσε τέσσερα βραβευμένα από τη Super League γκολ. Του Δημήτρη Σαλπιγγίδη κόντρα στον Εργοτέλη, του Μίροσλαβ Στοχ με τον ΠΑΣ Γιάννενα, του Λούκας με τον Απόλλωνα και του Ευθύμη Κουλούρη στον αγώνα με την Καλλονή. Από αυτά τα τέσσερα κι εκείνο του Γιώργου Τζαβέλλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μόνο ένα θα μπορούσε να αναδειχτεί γκολ του μήνα για τον ΠΑΟΚ.

Η δική σας ψήφος χάρισε το βραβείο του Best Goal Μαρτίου στον Μίροσλαβ Στοχ. Σε εκείνο το σόλο και το εντυπωσιακό σουτ στο γάμα της εστίας του Βελλίδη. Ο Σλοβάκος που έχασε τον τίτλο του MVP από τον Μπίμπρας Νάτχο συγκέντρωσε το 43% των προτιμήσεών σας και άφησε δεύτερο τον Ευθύμη Κουλούρη με 36% σε μια μεγάλη… μάχη. Τρίτο, λόγω σπουδαιότητας ήρθε το γκολ του Τζαβέλλα με 11%.

Είναι το πρώτο σχετικό βραβείο που αποσπά ο Στοχ, ο οποίος διαδέχεται τον Νάτχο. Την πρωτιά στους τίτλους, βέβαια, την έχει ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς με τρεις. Αυτόν του καλύτερο γκολ του 2013 που σημείωσε κόντρα στον Πλατανιά, το καλύτερο γκολ του Νοεμβρίου και εκείνο του Ιανουαρίου.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: