Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Μια μεγάλη πράσινη αγκαλιά…!

Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά του ιδρύματος «Θεοτόκος». «Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό», το μήνυμα του Γιάννη Αναστασίου κατά την επίσκεψη.

Μια μεγάλη πράσινη αγκαλιά…
Χαρά, δώρα και μια ζεστή αγκαλιά προσέφεραν οι παίκτες και το τιμ του Παναθηναϊκού, δείχνοντας το ευαίσθητό τους πρόσωπο, λόγω και των εορτών. Πράσινη αντιπροσωπεία έδωσε το «παρών» στο ίδρυμα προστασίας και αποκατάστασης παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση «Η Θεοτόκος» και μοίρασε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα οι Αναστασίου, Αγριογιάννης (προπονητής τερματοφυλάκων), Παπαβασιλείου (επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος), Μπεργκ, Πράνιτς, Ζέκα, Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ατζαγκούν, Νάνο, Αμπέντ και Σίλντενφελντ περιηγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος, υπέγραψαν αυτόγραφα και φυσικά έδωσαν πολλά αναμνηστικά δώρα.

Μάλιστα τα παιδιά υποδέχθηκαν με μια έκπληξη τους παίκτες του τριφυλλιού, καθώς παίχτηκε ένα βίντεο με την πρόσφατη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο Έλληνας προπονητής έπλασε κουλουράκια!

«Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό και για εμάς ήταν μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε κοντά σε αυτά τα παιδιά, τα οποία με το κουράγιο και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, μας δίνουν μεγάλη δύναμη και κουράγιο για να μπορούμε να συνεχίσουμε και να δούμε ότι τελικά όταν θέλεις, μπορείς να πετύχεις πράγματα. Για εμάς αυτό ήταν το πιο σημαντικό μήνυμα που πήραμε ερχόμενοι στο Ίδρυμα και βλέποντας τα χαμόγελα σε αυτά τα πρόσωπα, για την προσπάθεια που έκαναν, προετοιμάζοντας κάτι πολύ όμορφη για εμάς. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ συγκινητικό», ανέφερε κατά την επίσκεψη ο Γιάννης Αναστασίου.

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Στέφανος Κοτσόλης δήλωσε: «Ήταν πολύ θερμή η υποδοχή των παιδιών και είναι χαρά μας που βρισκόμαστε έστω για λίγο με τα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που επιτελούν το έργο σε αυτό το σχολείο και βοηθούν αυτά τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά και να έχουν μια φυσιολογική κοινωνική ζωή. Θα ήταν καλό και εμείς και όλοι μας, να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά όλη τη χρονιά. Καλό Πάσχα να έχουν τα παιδιά και όλοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: