Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ το θέλει περισσότερο»

125712
Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού , Κυριάκος Τοχούρογλου μίλησε στον Arena FM 89,4 από την Αυστραλία, για την ρεβάνς του κυπέλλου ανάμεσα στις δυο ομάδες. Αναφέρθηκε στα όπλα των δυο αντιπάλων αλλά και στην «δίψα» του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Θα είναι η εβδομάδα των παθών και για τους δυο. Πιστεύω όποιος κερδίσει θα πάρει και το κύπελλο. Είναι οι δυο πιο δυνατές ομάδες , δεν βλέπω να έχουν αντίπαλο στον τελικό. Από την μια ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το νταμπλ και από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει να το πάρει πολύ καιρό και το θέλει πολύ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το είδαμε και στο πρώτο ματς και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι στο οποίο δεν υπάρχει φαβορί».
Για το αν θα παίξει ρόλο η Τούμπα: «Θα παίξει το ρόλο της, όπως έπαιξε και στο πρωτάθλημα».
Για την αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να πω ότι περνάει κρίση, το πρωτάθλημα κρίθηκε, από νωρίς και πλέον έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Έχω παίξει στον Ολυμπιακό και ξέρω την νοοτροπία».
Για τα όπλα του Ολυμπιακού: «Έχει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, έχει πολλές προσωπικότητες μέσα στην ομάδα και το είδαμε καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παίξει ρόλο στην ομαδική και ατομική προσπάθεια των παικτών».
Τα όπλα του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα τρόπαιο το οποίο το θέλει πολύ. Η δίψα του είναι πολύ μεγαλύτερη από τον Ολυμπιακό».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: