Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που επιτρέπει και ανακατασκευή της Τούμπας!!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλή η ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει -αν το θελήσει- και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την άδεια του ΑΣ, να προχωρήσει στην ανακατασκευή της Τούμπας!

Το σύνολο του νομοσχεδίου συζητήθηκε χθες σε δύο συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής (πρωί και απόγευμα) και έγινε δεκτό επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου κατά πλειοψηφία (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ). Ειδικότερα, όσον αφορά το άρθρο 25, το οποίο είναι αυτό που αφορά τoν Παναθηναϊκό (όπως και τις άλλες ομάδες, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), "παρών" ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ, ενώ κατά ψήφισε το ΚΚΕ.

Όπως είναι γνωστό, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής είχε καταθέσει στην Βουλή το νομοσχέδιο "Διαδικασία Οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για τα υδατορέματα - ρυθμίσεις Πολεοδομικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις". Σε αυτό συμπεριλαμβάνονταν η τροπολογία "Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ποδοσφαίρου", που ανοίγει τον δρόμο για την ανακατασκευή και της Τούμπας όπως και της Λεωφόρου και άλλων ποδοσφαιρικών γηπέδων, αλλά και ένα άρθρο με το οποίο δίνεται στις Περιφέρειες η δυνατότητα να επιχορηγούν εν μέρει ή στο σύνολο την κατασκευή ή ανακατασκευή ή επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, υποκαθιστώντας ουσιαστικά την ΓΓΑ. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: