Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Παπαϊωάννου: «Να βγουν δυνατοί οι παίκτες»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα», καλώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βγουν δυνατοί μέσα από τις απίστευτα δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν στην ομάδα:

«Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Με λυπεί πάρα πολύ η κατάσταση. Δεν είναι καλό να βγαίνουν αυτά τα πράγματα.
Τουλάχιστον ως σήμερα κάποιοι βοηθούν. Δεν φαίνονται πάρα πολύ, αλλά στηρίζουν και είναι άξιοι.
Αυτή τη στιγμή απ ότι αντιλαμβάνομαι και συζητάω με απλό κόσμο, είναι πολύ προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι. Αν με ακούν οι ποδοσφαιριστές να δώσουν τα πάντα. Μπορεί να τους χαλυβδώσουν όλα αυτά. Να βγουν πιο δυνατοί απ’ όλο αυτό. Ξέρω ότι είναι σοβαρότατα αυτά τα προβλήματα. Πρέπει όμως να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους και να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να πετύχουν αυτό για το οποίο παλεύουν κι αυτό που περιμένει ο κόσμος με μεγάλη θέληση και στήριξη που παρέχει».

Κληθείς να βάλει τον εαυτό του στη θέση των τωρινών παικτών, σχολίασε:

«Το έχω ζήσει κι εγώ, έχω παίξει κι εγώ έτσι. Τη στιγμή που θα μου έδιναν να φάω και να κοιμηθώ, θα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου. Μετά όμως θα είχα πρόβλημα προσωπικό και οικογενειακό. Βιώνουμε όλοι μας μια πολύ δύσκολη κατάσταση και σαν χώρα. Πρέπει να κάνουν την προσπάθεια, θα είναι καλό και για εκείνους να πετύχουν.
Είναι ένα πρόβλημα που είναι όλη τη χρονιά όχι μόνο τώρα και αφορά όλες τις ομάδες. Ξεκίνησε νικηφόρα ο Ηρακλής και πιστεύω θα κερδίσει και στα Ψαχνά. Με τον Φωστήρα μπορούσε η ομάδα να κάνει 3-0 στο 20λεπτο. Είναι σε καλή κατάσταση».

Κλείνοντας δεν έκρυψε πως τον προβληματίζουν εξωγενείς παράγοντες παρά αγωνιστικοί:

«Με φοβίζουν πράγματα που γίνονται εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας, να μη μας υπολογίζουν αν δεν υπάρχει μια διοίκηση επίσημη και δυνατή επειδή είμαστε στην Ελλάδα. Είμαι φοβισμένος για διάφορα πράγματα γιατί δεν παίζεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι στην Ελλάδα. Είμαι υποψιασμένος από τη διαιτησία. Από άλλους συσχετισμούς παραγόντων». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: