Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αρχή με Αθανασιάδη!

Τις επαφές για τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, με την επέκταση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη να αποτελεί την αφετηρία αυτών των συζητήσεων.

Αρχή με Αθανασιάδη
Με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν είναι στον ΠΑΟΚ, αν και απομένουν οι αγώνες για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ενδεχομένως η συμμετοχή της ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης.

Εκτός από το θέμα του προπονητή που παρουσιάζεται στασιμότητα στην υπόθεση του Φερνάντο Σάντος και τις διερευνητικές επαφές με κάποιον προπονητή από χώρα της Μεσογείου, στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να βάλουν και τις βάσεις για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πέρσι οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που αποτελείται από 11 με 13 Έλληνες ποδοφαιριστές (Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Μαντούρο, Λούκας, Κάτσε, Μάρτενς, Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης).

Το συμβόλαιο του Κλάους λήγει το 2015, αλλά οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην επέκταση του μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τη SportDay, τα πράγματα στη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τη διοίκηση να επιθυμεί ο διεθνής φορ να αποτελέσει τη νέα «σημαία» της ομάδας.

Εν όψει της επόμενης σεζόν, ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει τις σχετικές επαφές με την επέκταση του συμβολαίου του Αθανασιάδη, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τον Παναγιώτη Γλύκο ως επιβράβευση για την πολύ καλή χρονιά που έκανε.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν συζητήσεις και για τους δανεικούς παίκτες της ομάδας (δηλαδή, εκείνος που ανήκουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και αγωνίζονται σε άλλους συλλόγους), ενώ δεδομένη θεωρείται η επιθυμία να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Ινσαουράλδε και να γίνει κουβέντα για τη δύσκολη υπόθεση του Στοχ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: