Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Τέλειωσε» ξανά ο Αντριάνο!!

Έχει πάρει την κάτω βόλτα για τα καλά! Ύστερα από τέσσερις μήνες παρουσίας στην Ατλέτικο Παραναένσε, ο Αντριάνο αποτελεί παρελθόν απ’ το σύλλογο, λόγω παραπτώματος!

«Τέλειωσε» ξανά ο Αντριάνο!
Όχι που θα στέριωνε αυτή την φορά... Λίγες μόλις μέρες μετά το πρώτο του γκολ ύστερα από δύο χρόνια, ο Αντριάνο βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας!

Κι αυτό γιατί λύθηκε η συνεργασία του με την Ατλέτικο Παραναένσε, στην οποία άντεξε για τέσσερις μήνες και μόλις τρεις συμμετοχές στο Κόπα Λιμπερταδόρες (συνολικά 101 λεπτά συμμετοχής).

Αν και η ανακοίνωση του βραζιλιάνικου συλλόγου λέει πως η απόφαση πάρθηκε κοινή συνεναίσει, εντούτοις τα Μέσα της χώρας κάνουν λόγο για νέο πειθαρχικό παράπτωμα. Απ’ τα πολλά που κάνει τα τελευταία χρόνια. Βάσει αυτών λοιπόν, εδώ και δύο ημέρες δεν είχε εμφανιστεί στην προπόνηση, ενώ χθες εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί να διασκεδάζει, όπως συνηθίζει!

Φυσικά, επειδή οι άνθρωποι της Παραναένσε είχαν προνοήσει πως όλο και κάτι θα... κάνει ξανά ο «αυτοκράτορας», είχε μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του που έλεγε πως αν συμβεί το οτιδήποτε, η συνεργασία μπορεί να διακοπεί άμεσα, όπως δηλαδή συνέβη στην προκειμένη περίπτωση! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: