Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μαυροκεφαλίδης: «Δεν είναι άτρωτη»

Μαυροκεφαλίδης: «Δεν είναι άτρωτη»Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είναι άτρωτη υπογραμμίζει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε δηλώσεις τους ενόψει των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

«Ξεκινάνε τα play offs. Το πιο δύσκολο κομμάτι της διοργάνωσης. Το κομμάτι για τις δυνατές και τις σκληρές ομάδες. Είμαστε από αυτές» είπε ο Έλληνας σέντερ και έκανε λόγο για συγκέντρωση και ετοιμότητα, «Πρέπει η συγκέντρωση και η ετοιμότητα να είναι μεγάλη για να ανταπεξέλθουμε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, Είναι το φαβορί και έχουν την πίεση. Όπως είπα και πριν με συγκέντρωση και με κατάλληλη προετοιμασία θα παρουσιαστούμε έτοιμοι», ανέφερε ο σέντερ των πράσινων ο οποίος συνέχισε σχολιάζοντας τις καλές εμφανίσεις που κάνει με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο…

«Από όσο θυμάμαι είμαι ο ίδιος Λουκάς. «Δεν έχω αλλάξει και πολύ. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή και ο κόουτς Αλβέρτης φαίνεται ότι βοήθησε πολύ στην ψυχολογία της ομάδας και άλλαξε κάποια πράγματα», τόνισε και τέλος σχολίασε για την ρωσική ομάδα, την οποία και θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός.

«Από τις πιο δυνατές front line σίγουρα. Από εκεί και πέρα αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να προετοιμαστούμε σωστά και να βρούμε τα μειονεκτήματά τους, αλλά και τα πλεονεκτήματά μας. Δεν είναι άτρωτοι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: