Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Νίκη και μετά ξεκούραση»

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει για τον Ατρόμητο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται ξεκούραση ενόψει play-off, λόγω του μικρού ρόστερ.

«Νίκη και μετά ξεκούραση»
Τη νίκη για να μπει στα play-off με όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους θέλει ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανθρακικό και σε αυτό στάθηκε με δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παράσχος. Οι «μπλε» με τα τωρινά δεδομένα θα ξεκινήσουν στο μίνι πρωτάθλημα με έναν βαθμό έναντι του δύο του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι στο… μηδέν. Σε περίπτωση επικράτησης τους, που θα συνδυαστεί με ήττα των Αρκάδων, οι Περιστεριώτες θα ανέβουν στους δύο.

Ο 61χρονος τεχνικός ανέφερε για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Πανθρακικός θα παίξει χωρίς άγχος, είναι μια πολύ καλή ομάδα κι εμείς αν θέλουμε να προσθέσουμε ένα ακόμη βαθμό στη βαθμολογία των playoffs θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα μικρό ρόστερ και είναι απαραίτητο να γεμίσουμε πάλι τις μπαταρίες μας πριν από τη μεγάλη πρόκληση των play offs».

Δεν υπάρχουν σχόλια: