Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Μια ακόμη στάση σε ένα δρόμο γεμάτο δόξα χαρακτηρίζει με δήλωσή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», τονίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Επιβεβαίωση της κυριαρχίας του Ολυμπιακού και μία ακόμη στάση σε ένα δρόμο γεμάτο επιτυχίες χαρακτηρίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο αφιερώνει στον Σταύρο Νταϊφά, ενώ καταλήγει με την υπόσχεση «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Αναλυτικά:

«Σήμερα γιορτάζουμε το 41ο Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού μας. Γιορτάζουμε μια ακόμα στάση σε ένα δρόμο γεμάτο δόξα και επιτυχίες. Γεμάτο με τα βήματα των νικητών της Ιστορίας που κάνουν υπερήφανους τους Έλληνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Η φετινή πορεία στον 41ο τίτλο επιβεβαίωσε την κυριαρχία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με την εξαιρετική μας πορεία στο Champions League όρισαν μια απολύτως επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο.

Το Πρωτάθλημα αυτό, όλη η Ολυμπιακή Οικογένεια το αφιερώνει στον Σταύρο Νταϊφά, ένα μεγάλο Ολυμπιακό, ένα μεγάλο Ηγέτη, έναν ΝΙΚΗΤΗ.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: