Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Στη Μαδρίτη κρίνεται του Πρίντεζη!

Επί ισπανικού εδάφους θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στον πρώτο αγώνα της σειράς των play offs του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Μαδρίτη κρίνεται του Πρίντεζη
Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβασε χθες ρυθμούς, μπήκε στο πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού, ωστόσο η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα της σειράς των play offs απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κριθεί επί ισπανικού εδάφους.

Ο λόγος είναι… διπλός. Αφενός μεν απουσιάζει εδώ κι ένα μήνα από τα γήπεδα και του λείπει ο ρυθμός, αφετέρου υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποτροπής αν πιεστεί περισσότερο από όσο πρέπει και σε αυτό το απευκταίο ενδεχόμενο η ομάδα του θα τον χάσει για τα υπόλοιπα ματς.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θα ακολουθήσει την αποστολή που αναχωρεί τη Δευτέρα για τη Μαδρίτη και στην οποία αναμένεται να συμπεριλαμβάνονται περισσότεροι από 12 παίκτες, δίχως να αποκλείεται να ταξιδέψουν όλοι οι ενεργοί παίκτες του ρόστερ, για παν ενδεχόμενο.

Στο μεταξύ, την ώρα που οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν υποχρεώσεις για την Α1, η αντίπαλός τους αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη συμπολίτισσα Εστουντιάντες για την ισπανική λίγκα. Στις τάξεις της «βασίλισσας» υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Τζέισι Κάρολ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είναι αμφίβολος τουλάχιστον για τον πρώτο αγώνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: