Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Προδιαγραφές… ΠΑΟΚ ο Σλούτσκι!

Με καλό μάτι φέρονται να βλέπουν στον ΠΑΟΚ τον Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος παρουσιάζεται ως υποψήφιος για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο και είναι ένας από τους πολλούς προπονητές που έχουν προταθεί στην ΠΑΕ.

Προδιαγραφές… ΠΑΟΚ ο Σλούτσκι
Το επόμενο διάστημα θεωρείται κρίσιμο στον ΠΑΟΚ για να πετύχει τους εναπομείναντες στόχους της φετινής σεζόν, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν ψάχνουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προτείνονται αρκετοί προπονητές για να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας και, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», ένας από αυτούς είναι ο Λεονίντ Σλούτσκι.

Ο Ρώσος τεχνικός εργάζεται αυτή τη στιγμή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το συμβούλιο του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν, αφού με την ρωσική ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και από το 2009 διεκδικεί το πρωτάθλημα (το οποίο έχει κατακτήσει την περσινή σεζόν, δύο φορές το Κύπελλο Ρωσίας και μία το Σούπερ Καπ Ρωσίας).

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γκερμάν Τσιστιακόφ φέρονται να έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον 43χρονο προπονητή, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί, επίσης, στις Ολίμπια Βόλγκογκραντ, Ουραλάν Ελίστα, FC Μόσχας και Κρίλια Σοβέτοφ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: