Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Φόρτωσε» ο Ρονάλντο!!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

«Φόρτωσε» ο Ρονάλντο
Έκταση έχει πάρει στην Ισπανία το σαββατιάτικο δημοσίευμα της Marca για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έξαλλος με τους γιατρούς της ομάδας, αφού τους είχε παραπονεθεί πριν από δύο εβδομάδες και εκείνοι τον καθησύχαζαν.

Μάλιστα, του έλεγαν πως οι ενοχλήσεις δεν είναι κάτι το σοβαρό. Τελικά ταξίδεψε στη Γερμανία μαζί με τους υπόλοιπους «μερένχες» για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Champions League, όπου ένιωσε ξανά ενοχλήσεις, έμεινε στον πάγκο για να μην τραυματιστεί χειρότερα και με την επιστροφή του στην Μαδρίτη διαπιστώθηκε πως έχει θλάση στο γόνατο.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος ταξίδεψε για λίγες ώρες στην πατρίδα του, όπου ένας συμπατριώτης του επιβεβαίωσε την καθυστερημένη διάγνωση των γιατρών της Ρεάλ.

Έτσι ο «CR7» θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ παράλληλα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου στις 23 Απριλίου στο «Μπερναμπέου».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: