Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Με επιστροφές και… νέους!!

Με φόρα απ’ την νίκη του επί του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη, για το τελευταίο ματς της σεζόν με τον Άρη. Δεν πρόλαβαν Ακόστα και Κίτσου, επέστρεψαν οι τιμωρημένοι.

Με επιστροφές και… νέους
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ με τον Άρη.

Το συγκρότημα το Γιάννη Πετράκη θέλει να ολοκληρώσει θετικά την παρουσία του μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο Κρητικός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του στην προσπάθεια αυτή τους Ακόστα και Κίτσου, που παραμένουν τραυματίες και τον τιμωρημένο Κολοβέτσιο.

Μάλιστα ο Πετράκης δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια, αφού η ομάδα έχει εξασφαλίσει τους βαθμολογικούς της στόχους.

Η 19μελής αποστολή που επέλεξε αποτελείται από τους: Βελλίδη, Σωτηρίου, Στρούνα, Τζημόπουλο, Μπέριος, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Αυγενικού, Τσουκαλά, Λίλα, Χαρίση, Βίλα, Γιάκο, Ιωάννου, Τσάβες, Κοροβέση, Ίλιτς, Νάκο, Κρητικό . Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: