Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Χουάνμα: «Έχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς»

Τη νίκη με την οποία θα μπουν με το μικρότερο δυνατό μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στα πλέι οφ θέλουν στον Αστέρα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Χουάνμα.

Χουάνμα: «Έχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς»
Να παρουσιαστούν με διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των τελευταίων αναμετρήσεων θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Χουάνμα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην οποία θα αντιμετωπίσουν την Βέροια.

Ο επιθετικός της ομάδας της Αρκαδίας τόνισε πως θα πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό χρόνο και να διεκδικήσουν τη νίκη για να μπει με το μικρότερο δυνατό μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά, ο παίκτης των Αρκάδων τόνισε:
«Θα ήθελα να είναι ένα παιχνίδι πολύ καλό, να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε να παίζουμε, να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς που τους έχουμε πάρα πολύ ανάγκη και να μην επαναληφθεί το παιχνίδι που είχαμε εκτός έδρας με τον Πανιώνιο που είχαμε μια ήττα εκτός του συνηθισμένου του Αστέρα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Αστέρας στη Βέροια και πως πρέπει να παραταχθεί για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα:
«Πρέπει να παίξουμε δυναμικά, με ένταση, πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη, να είμαστε εμείς που θα παίξουμε στα πλέι οφ δεύτερη χρονιά».

Για το αν θεωρεί πιο επικίνδυνο κάποιον παίκτη της Βέροιας:
«Δε γνωρίζω κάποιον συγκεκριμένο, ξέρω ότι θα παίξουν πολύ δυναμικά, θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν τις επιθέσεις μας όπως κάνουν γενικά οι ομάδες. Tα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν θετικά για τον Αστέρα. Πρέπει να αλλάξουμε το πρόσωπο που έχουμε παίξει στα τελευταία παιχνίδια και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το τι ξέρει για τη Βέροια:
«Η αλήθεια είναι ότι είναι ο πρώτος μου χρόνος και δεν ξέρω πολλά για τις ομάδες της Λίγκας. Πιο πολύ ξέρω για το ισπανικό ποδόσφαιρο παρά για το ελληνικό. Ξέρω ότι, όμως, η ομάδα αυτή επειδή βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις θα διεκδικήσει δυναμικά και θα θελήσει κάτι από το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: