Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ελπίδες για Άρη!

Στην τρίτη θέση του Β’ ομίλου των πλέι-οφ του Κυπριακού πρωταθλήματος ανέβηκε ο Άρης Λεμεσού, μετά τη νίκη 3-1 του επί της Δόξας Κατωκοπιάς και την ισοπαλία του Εθνικού με την Νέα Σαλαμίνα.

Ελπίδες για Άρη
Ελπίδες για την παραμονή έδωσαν στον Άρη Λεμεσού τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος νίκησε με 3-1 την Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα ήρθαν ισόπαλοι. Πλέον, η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς και περνάει με έναν αυτή της Κατωκοπιάς.

Μπορεί στην αρχή να έχανε και να ήταν με 10 παίκτες από το 20’, αλλά τίποτα δεν τον πτόησε. Με ένα εύστοχο πέναλτι του Σόουζα η ομάδα της Κατωκοπιάς άνοιξε το σκορ, ενώ από την ίδια φάση ο Άρης έχασε και τον Ντάγκλας, μετά από την αποβολή του.

Όμως η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, καθώς μετά από τέσσερα λεπτά έβαλε γκολ ο Γιούσεφ. Το δεύτερο τέρμα ήρθε από τον Πιντσέλι (63΄),ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Ντίνα.

Η ισοπαλία (1-1) με την Νέα Σαλαμίνα κόστισε στον Εθνικό Άχνας και πλέον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.
Ο γηπεδούχους μπήκε επιθετικά και έτσι σκόραρε στο 8’ με τον Τσιντί. Έπειτα, ο αντίπαλός τους ανέβασε ρυθμό και έφτασε στην ισοφάριση με τον Τζούρτζουριτς στο 74’.

Σε άλλο ματς της αγωνιστικής, η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Κουκλιών και την έσπρωξε πιο πολύ κοντά στην δεύτερη κατηγορία, καθώς είναι στην τελευταία θέση.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/4

ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΕΚ Κουκλιών 1-0
(58’ Μυτίδης)

Εθνικός Άχνας-Νέα Σαλαμίνα 1-1
(8’ Τσίντι, 74’ Τζούρτζουριτς)

Άρης-Δόξα Κατωκοπιάς 3-1
(20’ πεν. Σόουζα, 24’ Γιούσεφ, 63’ Πιντσέλι, 85’ Ντίνα)

Η επόμενη αγωνιστική (5η):

Τετάρτη 23/4

Δόξα Κατωκοπιάς-ΑΕΚ Λάρνακας
Νέα Σαλαμίνα-Άρης
ΑΕΚ Κουκλιών-Εθνικός Άχνας Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: