Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Πρώτη φορά δεν έχουμε άγχος»

Καθόλου άγχος δεν έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν κόντρα στον Άρη, όπως τόνισε ο Νίκος Κοροβέσης.

«Πρώτη φορά δεν έχουμε άγχος»
Τη νίκη θα κυνηγήσει να πάρει κόντρα στον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι δεν έχει άγχος για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Νίκος Κοροβέσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος μπακ-χαφ των Ηπειρωτών στο Novasports

Για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Άρη

«Είναι το μοναδικό παιχνίδι φέτος που δεν υπάρχει άγχος και αυτό πιστεύω είναι καλό γιατί θα βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα πάμε όπως σε κάθε ματς για τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα η οποία μπορεί να έχει πέσει κατηγορία, αλλά παλεύει σε όλα τα παιχνίδια».

Για το που θεωρεί πως θα κριθεί το ματς:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, ανοιχτό και από τις δύο ομάδες και νομίζω ότι θα δούμε ωραίο ποδόσφαιρο, όπως την περσινή σεζόν. Ο Άρης είναι μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην βρίσκεται του χρόνου στη Σούπερ Λιγκα».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ:

«Ο στόχος της πεντάδας είναι πολύ μεγάλος και δεν γίνεται κάθε χρονιά να τον πετυχαίνεις. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αποτυχία τη φετινή χρονιά, αλλά σίγουρα δεν είναι σαν την περσινή. Από εκεί και πέρα, θα κρατήσουμε τα θετικά και θα κοιτάξουμε από το καλοκαίρι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα εν όψει της νέας χρονιάς».

Για την πρώτη του χρονιά στη Σούπερ Λιγκ και τι πιστεύει να για τη νέα σεζόν:

«Όσο ο ποδοσφαιριστής παίρνει παιχνίδια στα πόδια του αποκτά εμπειρίες και πιστεύω γίνεται καλύτερος. Νομίζω ότι έχω καταλάβει πια τι λάθη έχω κάνει και πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλύτερος από το καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: