Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Παίξτε το να κονομήσετε!!

«Ντου από Παντού» για τα σενάρια περί ουράς, τις φήμες, τις μαντεψιές κι όλα αυτά που κάθε χρόνο βλέπουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το έλα να δεις γίνεται τα τελευταία 24ωρα. Πόσα σενάρια είχαν βγει πριν μερικές μέρες για το Μπόινγκ που εξαφανίστηκε; Πεντακόσια; Ε, για την ουρά της Σούπερ Λίγκας είναι χίλια. Ό,τι θέλει λέει ο καθένας. Ό,τι κατεβάσει η κούτρα του.
Το μακρύ και το κοντό
Ο καθένας, δηλαδή, θα βγει και θα πει το μακρύ και το κοντό του. Ότι αυτή η ομάδα θα σωθεί για τον άλφα ή βήτα λόγο. Ή τον τάδε θα τον σώσουνε επειδή έτσι… πρέπει. Και πάει λέγοντας.
Μια δήθεν
Δεν βγάζεις άκρη, δηλαδή. Ανοίγει το στόμα του ο πάσα ένας και ρίχνει κι από μια φήμη, μια δήθεν πληροφορία, μια εικασία που την στηρίζει πάνω σε μια επιχειρηματολογία που εύκολα γυρίζει τούμπα αν το αποτέλεσμα δεν κάτσει.
Από προφήτες άλλο τίποτα
Εδώ, λοιπόν, μιλάμε για πολλούς προφήτες μαζεμένους στην Ελλάδα. Όλα τα ξέρουν. Αν, όμως, ρε παιδιά, γνωρίζετε τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, τότε γιατί δεν πάτε να παίξετε κανένα παρολί στο στοίχημα να κονομήσετε; Όχι τίποτα άλλο, αλλά Πάσχα έρχεται. Έξοδα, δηλαδή. Και μην βάλετε τίποτα ψιλολόγια αφού είστε τόσο σίγουροι ότι ξέρετε τι θα γίνει. Ρίχτε κανέναν μισθό. Μην τσιγκουνευτείτε.
Καταπίνουν την γλώσσα τους
Έτσι είναι, ρε μάγκες. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Βαρεθήκαμε. Νισάφι πια με τις φαντασιοπληξίες και τις καχυποψίες του καθένα. Όλοι ξέρουν τι θα γίνει. Όλοι έχουν άποψη τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Με πληροφορίες, με σενάρια, με φήμες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Κι όταν τα παιχνίδια δεν κάθονται έτσι όπως τα διαλαλούσαν, καταπίνουν την γλώσσα τους.
Αφήστε τις ομάδες να παίξουν
Έλεος, λοιπόν. Ας αφήσουν τις ομάδες να παίξουν την μπάλα τους. Και οι παίκτες άνθρωποι είναι. Με τόσα που ακούνε από τον κάθε σεναριολόγο, επηρεάζονται όσο να’ ναι. Κι άντε να δούμε πότε θα αλλάξουν τα μυαλά στην Ελλάδα. Όχι μόνο στην μπάλα, αλλά γενικά. Ο καθένας βγάζει κι από μια θεωρία συνωμοσίας και πορεύεται μ’ αυτή. Ζαλίζοντας όλους τους άλλους…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: