Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Έφτασε η ώρα»!

Η ημέρα της φιέστας για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού έφτασε και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δίνει το σύνθημα εν όψει της συνέχειας.

«Έφτασε η ώρα»!
Σήμερα είναι μέρα γιορτής στον Ολυμπιακό, στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες – όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους – καλούνται να κάνουν την τελευταία τους νίκη στη Σούπερ Λίγκα, αλλά όχι και στη σεζόν, καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο Θρύλος μας γιορτάζει σήμερα το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με κάθε επισημότητα, με μεγάλη διάθεση, αλλά και με ταπεινότητα! Το μοναδικό αυτό επίτευγμα ξεπερνάει τα όρια του μύθου, ξεπερνάει το πλαίσιο της φαντασίας και απογειώνει τον περήφανο κόσμο του Ολυμπιακού στον… έβδομο ουρανό!

Η ομάδα μας καλείται να κάνει την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά όχι και στη σεζόν. Εκεί υπάρχει ακόμη δρόμος. Ο Απόλλων είναι ο τελευταίος αντίπαλος για τη Super League και όπως επεσήμανε και ο προπονητής μας, κ. Μίτσελ, «πρώτα θέλω να κερδίσω τον Απόλλωνα και μετά να γιορτάσω το 41ο». Και με το «εγώ» εννοεί κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού! Κάθε «ερυθρόλευκο» πιστό που ζει και αναπνέει για αυτή την ομάδα!

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όμως, θα έχει φτάσει η ώρα του εορτασμού! Η ώρα κατά την οποία ο Θρύλος θα ανέβει για ακόμη μία φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου!Και ποιος να αμφισβητήσει την κυριαρχία του και την υπεροχή του; Η πιο παραγωγική ομάδα, η ομάδα με το καλύτερο θέαμα, με τις περισσότερες νίκες εντός και εκτός έδρας, καταιγιστική πολλές φορές, με «τεσσάρες» και «πεντάρες» που έδιναν μεγάλη χαρά στον κόσμο!

Η ώρα τη στέψης είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχιών, με οδηγό τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μετράει 4 πρωταθλήματα σε ισάριθμες σεζόν κατά τις οποίες ηγείται της ομάδας μας. Και το μότο του «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» μιλάει με τον καλύτερο τρόπο για όσα έπονται και για όσα επιφυλάσσει το μέλλον για την «ερυθρόλευκη» οικογένεια!

Η κοινωνική πολιτική του Ολυμπιακού μας, μεγάλου συμμάχου της UNICEF στην εκστρατεία για την φροντίδα των παιδιών μιλάει από μόνη της για το μεγαλείο αυτού του συλλόγου!Και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη και εκεί. Στα παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο την φροντίδα! Η αποψινή βραδιά είναι ιδιαίτερη, είναι μοναδική. Είναι η βραδιά του 41ου τίτλου του πρωταθλητή για τον Θρύλο μας! Ας γιορτάσουμε μια ακόμη μεγάλη χαρά για όλους μας. Και τα καλύτερα έρχονται!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: