Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Φτιάχνει την… προίκα του!

Χωρίς δώδεκα παίκτες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τοπικό Λεβαδειακό και να πάρει τον επιπλέον βαθμό εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Φτιάχνει την… προίκα του
Στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ δεν έχει να χάσει το προβάδισμα που έχει εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (19:00, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και το παιχνίδι μόνο αδιάφορο δεν είναι, αφού αν κερδίσουν θα αυξήσουν τη διαφορά τους από τον πέμπτο Αστέρα Τρίπολης στους 13-14 βαθμούς και έτσι θα αποκτήσουν άλλον έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσει τους αγώνες κατάταξης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με μία μεικτή ομάδα στη Λιβαδειά. Συγκεκριμένα, η 18μελής αποστολή που ταξίδεψε στην Βοιωτία αποτελείται από κάποιους «βασικούς» και κάποιους που δεν έχουν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, ενώ ευκαιρίες μπορεί να πάρουν και κάποιοι παίκτες από την ομάδα Νέων.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόψε να κάνουν το ντεμπούτο τους ποδοσφαιριστές, όπως οι Γκσπούρνιγκ, Κιόσε (κεντρικός αμυντικός με αλβανικές ρίζες) αλλά και ο Σαββίδης στα χαφ, ενώ παίκτες όπως οι Τζαβέλλας-Αθανασιάδης θα παίξουν μόνο αν χρειαστεί, προερχόμενοι από τον πάγκο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: