Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Απόλυτα δικαιωμένος»

Έκανε μια σωστή επιλογή να έρθει στον Ολυμπιακό τόνισε ο Τσόρι Ντομίνγκες μιλώντας στην κάμερα της Nova σχετικά με την πρώτη του χρονιά στην ομάδα του Πειραιά.

«Απόλυτα δικαιωμένος»
Απομένουν λίγες αναμετρήσεις για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα η πρώτη χρονιά του Τσόρι Ντομίνγκες στην ομάδα.

Ο Αργεντινός μέσοεπιθετικός μιλώντας στην κάμερα της Nova δήλωσε πως αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να έρθει στους ερυθρόλευκους…

«Πιστεύω πως ήταν μία πάρα πολύ σωστή απόφαση. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά εδώ», ανέφερε και στάθηκε στη σημασία να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να κλείσει το πρωτάθλημα με έναν όμορφο τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόρι Ντομίνγκες στην Nova…

-Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται την Κυριακή, ποια θεωρείς πως ήταν τα συστατικά της επιτυχίας του Ολυμπιακού;
«Πραγματικά έχουμε κάνει μία πολύ καλή χρονιά φέτος. Έχουμε καταφέρει πολλά θετικά πράγματα. Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο όπου δεν πρέπει να χαλάμε τα θετικά πράγματα που έχουμε καταφέρει. Το καλό συστατικό που είχε ο φετινός Ολυμπιακός, ήταν η ένταση με την οποία παίξαμε στα περισσότερα παιχνίδια. Ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί. Παίξαμε με όλη μας τη δύναμη στα περισσότερα παιχνίδια. Πιστεύω, λοιπόν, πως η ένταση που είχαμε στα παιχνίδια ήταν το καλύτερο συστατικό μας».

-Σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνεσαι δικαιωμένος που αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Ολυμπιακό;
«Φυσικά, νιώθω απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή μου να έρθω στον Ολυμπιακό. Δεν το μετανιώνω με τίποτα. Πιστεύω πως ήταν μία πάρα πολύ σωστή απόφαση. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά εδώ. Παρόλο που πέρασα απ' τις καλύτερες και από τις χειρότερες στιγμές, αυτό που θέλω τώρα είναι να κλείσουμε μία τόσο καλή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

-Δεν ξέρω αν το εισπράττεις, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει στο πρόσωπό σου το νέο ηγέτη εντός αγωνιστικού χώρου. Θα ήθελες να το σχολιάσεις;
«Πιστεύω πως δεν είναι έτσι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικό του ρόλο στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως έχω μία προσωπικότητα κάπως δυνατή που χρησιμοποιώ μόνο για καλό σκοπό. Προσπαθώ πάντα να στηρίζω, να ξεσηκώνω, να δίνω πνοή στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Για καλό σκοπό πρέπει να τα χρησιμοποιούμε όλα. Το σημαντικότερο όλων είναι να παίρνουμε απ' τον καθένα ότι θετικό έχει να δώσει. Όλοι στην ομάδα συνεισφέρουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

-Την Κυριακή είναι η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου. Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο;
«Πριν απ' τη φιέστα, το σημαντικό είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε το 100% σε αυτό το παιχνίδι. Να είμαστε καλοί και να νικήσουμε, ώστε ο κόσμος να γυρίσει στο σπίτι του με ένα αίσθημα χαράς. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα να τα πηγαίνει καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

-Θα μας πεις την άποψή σου και για τον Απόλλωνα που την Κυριακή θα δώσει αγώνα ζωής για την παραμονή στην κατηγορία;
«Για αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όπως όλοι οι αντίπαλοί μας θέλουν να μας κερδίσουν, το ίδιο τα προσπαθήσει να κάνει και ο Απόλλων την Κυριακή. Θα προσπαθήσει να μας κερδίσει. Εμείς, όμως, πρέπει να δουλέψουμε, να έχουμε πίστη στον εαυτό μας, να τα δώσουμε όλα. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και το πνεύμα του προπονητή μας. Να τα δώσουμε όλα ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να φθάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: