Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η… συνταγή του Διαμαντίδη για το Final-4!!

Αγωνιστικό επίπεδο θα πρέπει να ανεβάσει ο Παναθηναϊκός αν θέλει να ξεπεράσει στους «8» το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ και να πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Μιλάνου, εξήγησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η… συνταγή του Διαμαντίδη για το Final-4
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει λόγο για έναν δυνατό αντίπαλο με γεμάτο ρόστερ. Μάλιστα, ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε ότι για να καταφέρει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα θα πρέπει να ανεβάσουν το αγωνιστικό τους επίπεδο.

«Μπήκαμε στα play offs. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα στο προσκήνιο τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι γεμάτη ομάδα και στους ψηλούς και στην περιφέρεια και διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στο Final-4 και γι αυτό θα πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο. Αυτό γίνεται στα τελευταία ματς. Παίζουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και θα δούμε στο τέλος τι θα μπορούμε να κάνουμε», είπε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ.

Όσο για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την πρόκριση; «Είναι μια σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες. Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μέσα από κάθε ματς θα βλέπουμε τις απαντήσεις. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Όλες οι κατηγορίες των στατιστικών που για εσάς μπορεί να μην παίζουν κάποιο ρόλο είναι για εμάς αυτές που θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κλήθηκε να απαντήσει για... την εποχή «Φράγκι»: «Έχουμε κρατήσει το αμυντικό μας κομμάτι που είναι σημαντικό και μας «οδηγεί» τα δύο τελευταία χρόνια. Ο κόουτς έχει πει πως θέλει να τρέχουμε παραπάνω και το κάνουμε. Θέλουμε να βγάζουμε αιφνιδιασμούς και αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: