Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τσαμπούρης: «Νίκη για το γόητρο»

Το 100% θέλουν να δώσουν στον Αστέρα Τρίπολης εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τη Βέροια.

Τσαμπούρης: «Νίκη για το γόητρο»
Τη νίκη για το γόητρο, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους εν όψει των πλέι οφ θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τη Βέροια, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σάββας Τσαμπούρης.

Ο αμυντικός της ομάδας της Αρκαδίας τόνισε πως μπορεί η Βέροια να έχει πολλά κίνητρα για την εν λόγω αναμέτρηση, καθώς για τη «βασίλισσα του βορρά» έχει χαρακτήρα τελικού, ωστόσο οι παίκτες του Βεργέτη θέλουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια:
«Σίγουρα το κίνητρο της Βέροιας είναι πολύ μεγάλο, σ' ένα παιχνίδι παίζει μια κατηγορία, όμως και εμείς έχουμε ένα κίνητρο, είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ, με τι βαθμολογία θα μπούμε. Θέλουμε και εμείς τη νίκη και για το γόητρο και για ψυχολογία και για όπως είπα και πριν για βαθμολογικούς λόγους, θα πάμε στη Βέροια για να κερδίσουμε».

Για το τι πρέπει να έχει ο Αστέρας στη Βέροια για να τα καταφέρει:
«Θεωρώ το πιο σημαντικό είναι να' μαστε συγκεντρωμένοι πάρα πολύ γιατί όπως είπα και πριν ο αντίπαλος θα' χει έξτρα κίνητρο γι' αυτό το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100%».

Για το ποιους παίκτες της Βέροιας θεωρούν πιο επικίνδυνους:
«Νομίζω ότι ο Μπεν που' ναι και πρώτος σκόρερ αν δεν κάνω λάθος του πρωταθλήματος είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αν και απ' ότι νομίζω θα' χει πολλές απουσίες σ' αυτό το παιχνίδι η Βέροια, αν και όλη η ομάδα θα' ναι ψυχωμένη για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: