Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη»

Ως το παιχνίδι της χρονιάς χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κυριακίδης την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό (13/4), δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που βρίσκονται οι ακρίτες.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη»
Να γίνουν όλοι μια γροθιά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ομάδας θέλουν στην Ξάνθη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Ο τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας τόνισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό θα διεκδικήσουν όταν μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη, δήλωσε πως η
υποστήριξη του κόσμου θα τους δώσει μεγάλη δύναμη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το αν υπάρχει πίεση λόγω βαθμολογικής θέσης: «Σίγουρα έτσι όπως είναι η κατάσταση είναι δύσκολα αλλά από την άλλη η νίκη παίζει ρόλο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Εμείς πρέπει να επιδιώξουμε τους τρεις βαθμούς και μόνο ώστε να ελπίζουμε στην παραμονή της ομάδας».

Για το αν σκέφτονται τα σενάρια παραμονής: «Σκεφτόμαστε αρκετά πράγματα, όμως το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα, το τι θα συμβεί στο τέλος δεν το ξέρει κανείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι ένα γιατί είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε τι θα γίνει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία καλή ομάδα αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ομάδα μου πρέπει να κοιτάξουμε μόνο την ομάδα μας και να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι».

Για το αν στο συγκεκριμένο παιχνίδι η τακτική θα περάσει σε δεύτερη μοίρα: «Εννοείται. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή θα μετρήσει πάρα πολύ το πάθος, η δύναμη, η αποφασιστικότητα, η συγκέντρωση και στα 90 λεπτά και πιστεύω ότι αυτό θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο».

Για τη συσπείρωση του κόσμου: «Ευελπιστούμε ότι έτσι όπως ήρθε η κατάσταση ο κόσμος θα μας στηρίξει. Θα είναι πολύ μεγάλη δύναμη για εμάς. Αισιοδοξούμε για τη νίκη και είμαστε έτοιμοι. Στο τέλος πιστεύω ότι θα χαμογελάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: