Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Καραγιάννης: «Συγνώμη από τον κόσμο του Άρη»

Μια μεγάλη συγνώμη από τους οπαδούς του Άρη ζήτησε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, καθώς όπως ανέφερε, έχουν δίκιο που είναι δυσαρεστημένοι με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Καραγιάννης: «Συγνώμη από τον κόσμο του Άρη»
Την άποψη ότι ο Άρης θα γυρίσει σύντομα εκεί που του αξίζει με τη βοήθεια του κόσμου του εξέφρασε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος τόνισε πως δικαίως οι φίλοι της ομάδας είναι δυσαρεστημένοι με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Όπως τόνισε ο 20χρονος άσος στην κάμερα της Nova, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Θεσσαλονίκη οφείλουν μια συγνώμη στους οπαδούς τους, ενώ επισήμανε πως θέλουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία αγωνιστική για να τους δώσουν μια τελευταία χαρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καραγιάννης στη Nova:

Αλέξανδρε, η στιγμή του αποχωρισμού από τη Superleague, έφτασε για τον Άρη. Τελευταίο ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

«Η χρονιά ήταν κακή για εμάς και κλείνει μ΄ ένα τελευταίο παιχνίδι. Βρισκόμαστε, ήδη, στη Β΄ Εθνική και αυτό είναι κακό για εμάς και για τον κόσμο του Άρη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το τελευταίο ματς για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και να δώσουμε μια τελευταία χαρά στον κόσμο».

Τώρα που τελείωσαν όλα, τι λες, τι έφταιξε και η ομάδα έφτασε σ΄ αυτό το σημείο;

«Τώρα δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες κάπου. Όσοι βρέθηκαν σ΄ αυτή την ομάδα και όσοι δουλέψαμε, φταίμε όλοι. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε».

Ο κόσμος έχει όλο το δίκαιο με το μέρος του;

«Ο κόσμος έχει δίκαιο που είναι δυσαρεστημένος. Είναι κακό να πέφτει μια τέτοια ομάδα και μάλιστα για τρίτη φορά. Να ζητήσουμε μία μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο και με υπομονή ο Άρης θα γυρίσει εκεί που του αξίζει».

Θα βρει δύναμη ο Άρης να επιστρέψει σύντομα;

«Θα βρει δύναμη! Θα του δώσει ο κόσμος δύναμη!».

Η γνώμη σου για τον ΠΑΣ Γιάννενα;

«Είναι καλή ομάδα. Πιστεύω θα παίξει αμυντικά. Εμείς θα δώσουμε τον δικό μας ρυθμό και νομίζω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Μακάρι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Εσύ είσαι διατεθειμένος να παραμείνεις και να βοηθήσεις, ώστε να επανέλθει η ομάδα;

«Μακάρι να είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επανέλθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: